20 / 05 / 2024

akiş muhasebe

akiş muhasebe

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Akiş GYO'dan dava sonucu açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2013 yılı Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemiyle açılan davanın sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Akiş GYO genel kurul toplantısı tescillendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 01 Nisan 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 06.04.2015 tarihinde tescil edildi.

Akiş GYO Zümrüt Sitesi projesinde son durum ne?

Ataşehir'de yer alan Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp, yeniden yapılacak. Zümrüt Sitesi dönüşümüne 3 teklif gelmişti. Hak sahiplerinin çoğunluk kararıyla gelen teklifler arasından Akiş GYO seçilmişti.

Akiş GYO'dan Bağdat Caddesi'ne 5 katlı bina!

Akiş GYO, İstanbul Bağdat Caddesi’nde satın aldığı 5 katlı bir binayı yıktı ve yerine yeni bir bina inşa edecek. 50 milyon dolarlık yatırımda Akiş’in kiracısı Beymen olacak.

AKİŞ GYO Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Dönüşüm mağazaya girdi İstanbul'un en değerli bölgelerinden Bağdat Caddesi'nde konutlar dönüşümle mağaza oluyor. Akiş GYO, 20 hak sahibine 2'şer milyon dolar ödeyerek aldığı Uşaklıgil Apartmanı'nı 5 katlı Beymen mağazası olarak yeniliyor.

Akiş GYO sermaye artırımı fonlarının komite raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bedelli sermaye artırımından elde edilen fonların kullanımına ilişkin denetim sorumlu komite raporunu yayınladı.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Akiş GYO Yalova'daki fabrikasını Dowaska'ya kiraladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yalova İli Çiftliklöy İlçesi Denizçalı Köyü Topçuçiftliği'ndeki gayrimenkul üzerinde bulunan fabrika binası içindeki 3.000-m2'lik kapalı alanı Dowaska İleri Kompozit Malzemeler Sanayi Limited Şirketi'ne kiraladı.

Akiş GYO-Beymen ortak projesinin toplantısı 20 Mart'ta!

Akiş GYO ve Beymen olarak yeni bir proje için bir araya geldi. İşbirliklerinin detaylarını, 20 Mart Cuma sabahı Papermoon’da gerçekleştirecekleri kahvaltı eşliğinde paylaşacaklar.

Akiş GYO, Lune Pazarlama'ya tripleks dükkan sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Lune Pazarlama Limited Şirketi'ne tripleks dükkan satışını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Akiş GYO faaliyet raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 yılına ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen 2014 yılı faaliyet raporu...

Akiş GYO olağan genel kurul toplantısı 1 Nisan'da!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Nisan 2015 tarihinde yapacağı 2014 yılına ait olağan genel kurul toplantısına ilişkin bilgilendirme dökümanı yayınladı.

akiş muhasebe Haberi

akiş muhasebe

TSKB Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizde halen bağımsız finansal denetim ve bilgi sistemleri denetimi hizmeti veren bağımsız denetim şirketi "Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi (KPMG)"nin, 2014 faaliyet yılında da aynı hizmetleri almak üzere seçilmesine ve Şirket Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.


Yönetim Kurulumuzun 28 Şubat 2014 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne (II-15.1) uyum sağlamak üzere; Şirketin mevcut Bilgilendirme Politikasının ekli şekilde değiştirilmesine ve yapılacak ilk Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir....