25 / 07 / 2024

Akkent Cami

Akkent Cami

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Batman Akkent Cami 3 yıldır tamamlanamıyor!

BATMAN'daki Çamlıtepe Mahallesi'nde cami inşaatının 3 yıldan beri tamamlanamaması nedeniyle kadın ve erkek cemaat, teravih namazını cami inşaatı karşısındaki mağazada kılıyor.

Batman'ın Soson Caddesi'ndeki Akkent Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Dev cami projesi için hazırlanan imar planına itiraz edildi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çamlıca Tepesi’ne yapılacağını açıkladığı İstanbul’un her yerinden görülecek dev cami projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planına itiraz edildi

Belediye Meclisi'ne Çamlıca tepesi cami gerginliği damga vurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısının üçüncü gününe, AK Parti ve CHP’li üyeler arasındaki cami tartışmaları damgasını vurdu.

Diyanet alışveriş merkezlerine cami ve mescit istedi!

Diyanet Müslümanların artık vatandaşların alışveriş ve seyahat noktalarında daha çok vakit geçirdiğini belirten bir rapor hazırladı. Raporda alışveriş ile seyahat noktalarına cami vemescit gerektiği belirtildi

Sofya, 10 Senedir cami inşaatı izni bekliyor!

Bulgaristan Başmüftüsü Mustafa Aliş Haci: "Mevcut cami bize yetmiyor. Biz de yeri aldık. Ama 10 senedir inşaat için izin bekliyoruz. Maalesef belediyeden anlayış göremedik"

Cami tapulu Ayasofya, turizme cami olarak da hizmet verebilir!

Trabzon'da bulunan tarihi ve müze olarak kullanılan Ayasofya, tapuda 'Çeşmesi Olan Bahçeli Kargir Cami' olarak görülüyor

Ahşap camiyi yakan fırıncı durduruldu, cami yeniden düzenlendi!

Samsun'da bu kadar da olmaz dedirten bir olay yaşandı. Ahşaplar yakılması için fırıncıya satıldı. Kaymakam olaya müdahale edince, tarihi eser kurtarıldı. Cami yeniden inşa edildi

TOKİ, Kars'ta 702 konut ve cami yaptırmak üzere ihale düzenledi!

TOKİ, Kars Merkez'de 702 konut, 1'er adet 24 derslik ilköğretim okulu, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi için ihale düzenledi

Cemal Uşak: Şan için cami antipati yaratır; iktidarı yıpratır!

Çamlıca'ya cami projesine bir tepki de Fethullah Gülen’e yakınlığıyla tanınan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Yardımcısı Cemal Uşak’tan geldi

Akkent Cami Haberi

Akkent Cami

Batman’ın gelişen mahallelerinden Çamlıtepe ile Tılmerç’in kesiştiği Sosun caddesinde yapımı devam eden Akkent Cami’nin kaba inşaatı tamamlanıyor. Bodrum katı ile birlikte üç katlı olacak camide Kuran kursu, kadın ve erkekler için taziye evi, yemekhane ve su deposu ile birlikte engelliler için de asansör yapılacak. Akkent Derneği Başkanı Hayrettin Doğru: “1.250 bin metrekare kapalı alanıyla ibadet evimiz Batman’ın en büyük camileri arasında yer alacak. Camide kaba inşaat tamamlandı. Kalan diğer işler için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi. Öte yandan camiye yardım etmek isteyen hayırseverler, Dernek Başkanı Hayrettin Doğru’nun 0532 742 48 23 telefonuna ulaşabilecekleri ya da Albaraka Türk, Iban ‘020020300002572601000001 nolu hesaba maddi yardımda bulunabilecekleri bildirildi.



Batman...