17 / 05 / 2024

akkent mahallesi spor kompeksi

akkent mahallesi spor kompeksi

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile Vali Şerif Yılmaz, Akkent Mahallesi’ndeki Yeni Spor Kompleksi’nin yapılacağı araziyi gezerek, yapılacak yatırımlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’den bilgiler aldı.

Sultanbeyli Gazi Mahallesi spor tesisi alanı 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, spor tesis alanına ilişkin kreş ( Plan Notu ) 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Pendik Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne spor kompleksi!

Pendik Belediye Başkanlığı, Kaynarca Mahallesi'nde açık ihale usulü ile spor kompleksi yaptıracak. Spor Kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da...

Şahinbey Kongre Ve Kültür Merkezi yükseliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 milyon TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirilen ‘Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli törenle atıldı..

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli 22 Eylül'de atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli, 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’de törenle atılacak.

Antalya Yeni Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temelini atıyor.

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Erzurum Horasan'a spor salonu geliyor!

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

akkent mahallesi spor kompeksi Haberi

akkent mahallesi spor kompeksi

Akkent Mahallesi’ndeki araziyi gezen Vali Şerif Yılmaz, Yüzme Havuzu ve Futbol Sahası ile ilgili yerin tespitini yaparak zemin etütlerine hemen başlanacağını ve bu yaz içerisinde de inşaatının devam edeceğini belirtti.

Başkan Kamil Saraçoğlu, Kütahya’nın ihtiyaçlarına cevap verecek ve mevcut spor tesislerinin en az 10 katı olan Yeni Spor Komplesi ile şehrin hızlı bir şekilde gelişeceğini ifade etti. Saraçoğlu, "Yeni Spor Kompleksi Akkent Mahallesi’nde 585 bin metrekare üzerinde kuruluyor. İçerisinde 17 bin seyircili stadyum, 4 futbol sahası, spor salonları, tenis kortları, yüzme havuzu, motor sporları yarış alanı, gençlik ormanı tesisleri bulunuyor. Spor kompleksinin içerisinde ilk yapılacak tesisi ise kapalı yüzme havuzu, 1 adet 68x105 metre ebatında sentetik çim futbol sahası, tenis kortu ile motor sporları yarış alanı olacak"...