29 / 04 / 2024

Akkent Siteleri

Akkent Siteleri

Karatay 'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yürütülen toplu konut çalışmaları devam ediyor. Akkent Siteleri 'nin temeli 26 Ağustos Pazartesi günü saat 11:00 de atılacak...

KİPTAŞ Başakkent Gölet teslim tarihi!

İnşaat çalışmalarının başladığı KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde daireler 204 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

KİPTAŞ Başakkent Gölet fiyat listesi!

Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet'te satışlar başladı. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...

KİPTAŞ Başakkent Gölet fiyatları 204 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanı ve TEM bağlantı yolunun kesişim noktasında inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet satışa çıktı. Projede fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor...

TOKİ'den yeni sanayi siteleri geliyor!

- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Yeni şehirler kurarken planlı şekilde küçük ve orta ölçekli esnafın modern ticaret alanlarında iş yapmaları için yeni sanayi siteleri planlıyoruz" dedi.

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri taşınıyor!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri ilgi ilgili hazırlanan yönetmeliğin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlandığını söyledi.

TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ucuz konut üretiminin yanı sıra 'geleceğin Türkiye'sini inşa etmek' için çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı.

Nihat Dönmez'den Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi vermeye başlıyor.

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Başakkent İnşaat Başakşehir projesinde 1000 konut geliyor!

Başakkent İnşaat, Başakşehir-Hoşdere bölgesinde 1000 konut ve 30 ticari ünite inşa edecek. Başakkent Başakşehir projesinde teslimler 2019'da başlayacak...

Paradise Gardens Akkent ne zaman teslim?

Toplam 432 daire ve 36 mağazadan meydana gelen Ankara Paradise Gardens projesinde fiyatlar 2+1'lerde 426 bin TL'den başlıyor. Peki Paradise Gardens Akkent ne zaman teslim?

Akkent Siteleri Haberi

Akkent Siteleri


Her geçen gün artan yatırımlarla köklü bir değişime uğrayan Karatay'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yürütülen toplu konut çalışmaları devam ediyor Karatay Belediyesi öncülüğünde 21'nci toplu konut hamlesi olarak geçtiğimiz aylarda kurulan 504 dairelik AKKENT Siteleri'ııin temel atma töreninin 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirileceğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, toplu konut çalışmalarıyla örnek bir belediyecilik sergilediklerini söyledi. 


Karatayı daha modern bir ilçe görünümüne kavuşturmak için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Hançerli, düzenli şehirleşme açısından modern, her türlü sosyal donatıya ve çevre düzenlemesine sahip toplu konut alanlarıyla planlı kentleşmeyi sağladıklarını ifade etti.


504 dairelik Akkent Siteleri'nin İşgalaman bölgesi Hacıveyiszade mahallesinde kurulduğunu, bir taraftan İşgalaman Sağlık ocağı, bir taraftan Fetih caddesi ve Şeyhulema Recepağa caddesini içine alan 71 Bin 500 m2 lik...