12 / 05 / 2024

Akkök fabrika açacağı yerler

Akkök fabrika açacağı yerler

Halk arasında 'sır kaplama' olarak bilinen hammaddeyi üreten dünyanın ikinci büyük şirketi Gizem Frit'i satın alan Akkök Grubu şirketlerinden Ak-Kim, Brezilya, Çin ve ABD'de 2 yılda fabrika açacak.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Akkök Holding istihdamını koruyacak!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü yaptığı açıklamada, "Buradan yola çıkarak devletimizin sunduğu imkanlardan da yararlanarak istihdamı koruyacağımızı kamuoyuna duyururuz." şeklinde konuştu.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Ekrem İmamoğlu: 2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Tesla Çin'de daha çok fabrika açabilir!

Elon Musk, Tesla'nın Çin'de daha çok fabrika açabileceğini ihsas etti. Musk, 'Çin coğrafi açıdan epey büyük, dolayısıyla lojistik maliyetleri azaltmak için bu ülkenin diğer bölgelerinde de tesislere sahip olmak anlamlı görünüyor' dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök oldu!

Akkök Holding Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Raif Ali Dinçkök konu ile ilgili açıklama yaptı.

Los Angeles Tüneli 18 Aralık’ta açılıyor!

Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun zamandır beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağı açıkladı. 

Akkök fabrika açacağı yerler Haberi

Akkök fabrika açacağı yerler

Akkök Holding icra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü. Ak-Kim Genel Müdürü Onur Kipri, Gizem Frit Genel Müdürü Tolga Ballık ve Akkök icra Kurulu Üyesi Raif A. Dinckok toplantı düzenledi. 

 AKKÖK Grubu'na bağlı Ak-Kim, Sakarya-Hendek'te üretim yapan aile şirketi Gizem Frit'in tamamını satın aldı. Satın almayla birlikte Akkök Grubu, frit üretimini dünyaya da taşıyacak. Hedefte ise Gizem Frit'in yüzde 20 pazar payını aştığı Brezilya, Çin ve ABD'de 2 yıl içinde fabrika kurmak var. Halk arasında 'sır kaplama' olarak bilinen yarı ergimiş cam ile teflon hammaddesi üreten Gizem Frit, Türkiye'de en fazla bor kullanan şirket olma özelliği de taşıyor. Satın almayla ilgili önceki akşam düzenlenen sohbet toplantısında verilen bilgiye göre Gizem Frit, alanında Türkiye'de tek, dünyada ise 2. büyük şirket konumunda. 


Fabrikanın temelinde...