14 / 05 / 2024

Akkök Grubu projeleri

Akkök Grubu projeleri

Akkök Grubu, AVM yatırımlarına alternatif olarak cadde mağazacılığına yatırım yapmaya başladı. Akiş GYO Genel Müdürü Durusoy, “Bu kapsamda Bağdat Caddesi’nde dört farklı proje geliştiriyoruz” dedi

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.

Akkök Grubu projeleri Haberi

Akkök Grubu projeleri


Akmerkez ve Akbatı AVM’lerin sahibi, Akasya AVM’nin ise ortağı olan Akkök Grubu, perakende yatırımlarına ‘cadde mağazacılığı’ ile devam ediyor. Akiş GYO şirketiyle gayrimenkul geliştirme çalışmalarına hız vermek üzere, portföyündeki varlıklarının bir kısmını nakite çeviren grup, cadde mağazacılığına yönelik yatırımlar yaptı.


Dört farklı proje

AVM yatırımlarına alternatif bir yaklaşımla bir ilki gerçekleştirini söyleyen Akiş GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Durusoy, “Cadde mağazacılığına yaptığımız yeni yatırımların hedefi sadece yüksek kira geliri elde etmek değil, aynı zamanda sektörde sürdürülebilir çalışmalara imza atmak” dedi.

Pilot bölge olarak Bağdat Caddesi’ni seçtiklerini belirten Gökşin Durusoy, “Bu yeni yaklaşım kapsamında İstanbul Bağdat Caddesi’nde dört farklı noktada proje geliştiriyoruz. Şaşkınbakkal’da Erenköy Apartmanı, Caddebostan’da bir parsel, Suadiye tarafında Uşaklıgil Apartmanı ve Çatalçeşme’de Ak Apartmanı satın aldık” diye konuştu.

Toplam...