21 / 05 / 2024

akköprü kavşağında son durum ne

akköprü kavşağında son durum ne

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Ayçiçek fiyatlarında son dakika! Hangi borsada ayçiçeği fiyatı kaç lira? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri ve Çukobirlik, ayçiçek taban fiyatını 10-11 Türk Lirası arasında açıkladı. Peki ayçiçeği fiyatında son durum ne? Ayçiçeği bugün hangi borsada kaç lira? İşte TMO, Edirne ve Uzunköprü Ticaret Borsası ayçiçek fiyat listesi 16 Ağustos 2022...

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

akköprü kavşağında son durum ne Haberi

akköprü kavşağında son durum ne

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı’ndaki trafik sıkışıklığını rahatlatmak amacıyla hazırladığı proje için ilk kazma vuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Akköprü kavşağının yan varyant bağlantı yollarının açma çalışmalarına başlandı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın, Ankara ulaşımına ilişkin devrim niteliğindeki kararları bir bir hayata geçiriliyor. 24 saat kesintisiz ulaşımla başlayan, bakiye aktarımı, uzak ilçelere belediye otobüsü hizmeti, tek binişlik kartlarda indirim gibi pek çok yenilikle ulaşımda yaşanan dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

AMAÇ BAŞKENT TRAFİĞİNİ RAHATLATMAK

Sabancı-Bağlıca Bulvarlarını birbirine bağlayacak olan yaklaşık 5,5 kilometrelik bulvarın ardından Ankara trafiğini daha da rahatlatacak yeni kavşak ve yol projelerinden biri olan Akköprü Kavşağı, 2’şer şeritten 3’er şeride çıkarılacak.

İlk etapta Konya, İstanbul ve Samsun yollarının birbirlerine...