03 / 05 / 2024

Aklı Selim İnsanlar Derneği adana

Aklı Selim İnsanlar Derneği adana

Adana'da Aklı Selim İnsanlar Derneği Başkanı Savaş Yükselyalçın, inşaat sektöründe kriz olmadığını söyledi. Yükselyalçın, müteahhitlere önemli önerilerde bulundu.

Irak, Katar ile inşaat alanında iş birliği yapmak istiyor!

Katar'ın zor şartlar karşısındaki aklı selim tutumundan övgüyle bahseden Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, Katar ile çeşitli alanlarda özellikle de ekonomi, inşaat, yatırım ve hizmet alanlarında iş birliği yapmak istediklerini belirtti.

Savaş Yükselyalçın: İnşaat sektöründe kriz yok!

Adana'da Aklı Selim İnsanlar Derneği Başkanı Savaş Yükselyalçın, inşaat sektöründe kriz olmadığını söyledi. Yükselyalçın, müteahhitlere önemli önerilerde bulundu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul'un silüetindeki yerini aldı!

İstanbul Boğazı'nın üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, aradan geçen 3 yılda kentin siluetindeki yerini aldı. Köprü İstanbul'un Avrupa yakasındaki Garipçe ile Anadolu yakasındaki Poyrazköy arasına inşa edildi.

Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu. Peki, Mimar Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in Ma Vie La projesi birinci oldu!

İZMİRLİ mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi, Architizer'ın düzenlediği, 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Kars Selim'e kapalı pazar inşa ediliyor!

Kars’ın Selim ilçesinde temeli atılan kapalı semt pazarının yapımı devam ediyor. Temele ilk harcı atan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun da çalışmaları sık sık takip ediyor.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler Mersin'de emlak fiyatlarını artırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kayıt dışı emlakçılık yüzünden esnafın perişan hale geldiğine dikkat çekti. Madenli, Suriyelilerin Mersin'deki emlak fiyatlarını artırdığından bahsetti.

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntülendi.

Aklı Selim İnsanlar Derneği adana Haberi

Aklı Selim İnsanlar Derneği adana

İnşaat sektöründe kriz olmadığını söyleyen Adana'da Aklı Selim İnsanlar Derneği Başkanı Savaş Yükselyalçın, "Müteahhitlerin doğru projeleri yapmaları halinde bartıra girmemeleri, banka faizi ve temelden satıştan uzak durmaları, projelerini tamamen öz kaynaklarıyla yapmalarını ve projeyi temelden değil, inşaatı bitirdikten sonra satmalarını tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, uluslararası bir inşaat şirketinin Türkiye temsilciliğini de yürüten Aklı Selim İnsanlar Derneği Başkanı Savaş Yükselyalçın, sektörü ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. 

İnşaat sektöründeki daralmaya rağmen Adana´da ilk kez tüketicinin ihtiyacı olan tüm mobilya ve dijital donanımlara sahip konutlar üreterek yüksek kar ettiklerini söyleyen Yükselyalçın, inşaat sektöründeki daralmanın bir kriz olduğu anlamına gelmediğini kaydetti. Yükselyalçın, "Türkiye´deki daralmayla paralel Adana´da da bir daralma var ama bunun yanlış hamleler sonucu doğan yüksek maliyetler ve projelerin...