19 / 05 / 2024

akllı ev teknolojileri

akllı ev teknolojileri

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur Sırt bugünkü köşesinde ''Akıllı evlerin teknoloji dile'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı... 

Huawei EV teknolojileri Landian E5 SUV’da! İşte Landian E5 SUV’un özellikleri...

Huawei alt yapısına sahip Landian E5 SUV elektrikli otomobilin tanıtımı gerçekleştirildi. Peki Landian E5 SUV'un özellikleri neler? İşte Landian E5 SUV ile ilgili tüm detaylar...

Akıllı ev teknolojileri yaygınlaşacak! 

Akıllı ev teknolojileri ve mobilite önümüzdeki dönemde çok konuşulacak. Nesnelerin interneti kavramı daha fazla hayatımıza girecek. 

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Yasir Kaplan imzasıyla kuruldu.

Karbon Fiber ve Kompozit Teknolojileri tanıtıldı!

Koleksiyon ve Tasarım Vakfı 26 Mart Perşembe günü, Arizona Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Mekaniği Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Hamid Saadatmanesh’in verdiği “Karbon Fiber ve Kompozit Teknolojileri” başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

DEİK öncülüğünde Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da yapıldı!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk'un ev sahipliğinde Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da yapıldı. Seminerde Türk inşaat sektörünün dünyada tanındığı vurgulandı.

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da gerçekleşti!

Duygu Erten’in katıldığı “Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri” DEİK / Türkiye - Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk’un ev sahipliğinde 20 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.

Ankara ONS İncek Rezidans'ta akıllı ev teknolojileri yer alıyor!

ANKARA'nın her geçen gün değeri artan bölgesi İncek'te ONS İnşaat tarafından hayata geçirilen ONS İncek Residence 41,43,45 katlı toplam üç bloktan oluşuyor...

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Bodrum’un merkezinde konumlandırılan Horizon Point Bodrum Evleri, sunduğu akıllı ev sistemleri teknolojileri ve ayrıcalıkları ile kişilere daha konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu?

Akıllı Ev Sistemleri hangi kolaylıkları sağlıyor?

Teknoloji çağının harikalarından biri olan akıllı ev teknolojileri yeni konut tiplerinde sıkça karşılaşılan bir durum olsa da kulanım alanları her konuta göre farklılık gösteriyor. Akıllı Ev Teknolojisi, otomasyon teknolojisinin geldiği son aşamalardan bi

Akıllı Ev Sistemleri ev hayatını kolaylaştırıyor!

Teknoloji çağının harikalarından biri olan akıllı ev teknolojileri konut tiplerinde sıkça karşılaşılan bir durum olsa da kulanım alanları her konuta göre farklılık gösteriyor. Akıllı Ev Teknolojisi, otomasyon teknolojisinin geldiği son aşamalardan biri.

Akıllı ev nedir?

çağının harikalarından biri olan akıllı ev teknolojileri yeni konut tiplerinde sıkça karşılaşılan bir durum olsa da kulanım alanları her konuta göre farklılık gösteriyor. İşte akıllı ev nedir sorusunun cevabı...

Akıllı ampul EmberLight 2015'te evlerde!

Giderek daha fazla önem kazanan akıllı ev teknolojilerine Emberlight isimli yeni bir üye daha katılıyor. Son zamanlarda akıllı ev teknolojileri artık daha fazla karşımıza çıkıyor.

akllı ev teknolojileri Haberi

akllı ev teknolojileri

Telefonlar, televizyonlar, bilgisayarlar, depolama cihazları ve tüm ağa bağlı cihazlar evde aynı dili konuşunca evler akıllanıyor. Her teknoloji şirketinin ev elektroniği üreticisinin evde kullandığı ayrı bir teknoloji bulunuyor.

Dünya devi Apple, Google, Amazon, Microsoft gibi teknoloji platformları Samsung, LG ve Sony gibi telefon ve ev elektroniği üreticileri, Arçelik ve Vestel gibi yerli ev elektroniği şirketleri akıllı evde cihazların birbiriyle internet üzerinden konuşacağı ortak dil kullanıyor. Kullanılan ortak dil akıllı ev elektroniği cihazlarının telefon veya televizyon üzerinden sesli komutlarla, uygulama veya kumanda üzerinden yönetilmesini sağlıyor. Evde ağa bağlanan cihazların sayısı arttıkça yönetim sorunu gündeme geliyor. Evde güvenlik, uzaktan kontrol, sesli asistan gibi yeni teknolojiler hayatımızı kolaylaştırıyor. Akıllı telefon alırken, elektronik eşyalar seçerken telefon ile uyumlu olmasına gayret gösteriyoruz.

SESLE YÖNETMEK KOLAY

Apple kullanıcıları...