02 / 07 / 2024

akmağden Şehirlerarası oto terminali

akmağden Şehirlerarası oto terminali

İş başında bulunduğu 12 yılda Akdağmadenini Yozgatın ve Orta Anadolunun en modern ilçesi haline getiren Belediye Başkanı Suphi Daşdan kente yakışır hizmet projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Apartman altında oto galeri dönemi 1 Eylül'de sona eriyor!

Yeni yönetmeliğe göre, 1 Eylül’den itibaren apartman altı galerilerde oto satışına izin verilmeyecek. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “ikinci el”e düzen geleceğini kaydetti...

TOKİ'den Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'ne 814 dükkan!

TOKİ, Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'nde 324 adet tip-1 ve 190 adet tip-2 olmak üzere toplam 814 dükkan inşa edecek.

Nurgül Yeşilçay, Levent Oto Sanayi’den atölye kiraladı!

Yoğun çalışma temposundan sonra resme yönelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir heykeltıraş arkadaşı ile Levent Oto Sanayi’de 250 metrekarelik bir atölye kiraladı.

Suphi Daşdan Akmağden'e yapacağı yeni projeler hakkında bilgi verdi!

İş başında bulunduğu 12 yılda Akdağmadenini Yozgatın ve Orta Anadolunun en modern ilçesi haline getiren Belediye Başkanı Suphi Daşdan kente yakışır hizmet projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Kula’ya yeni otogar yapılacak!

Küçük Sanayi sitesinin alt kısmında D-300 karayoluna bitişik halde bulunan 20 dönümlük araziye yapılacak şehirlerarası oto terminalin en kısa sürede inşaatının bitirilerek, Kulalıların hizmetine sunulması hedefleniyor...

Oto World Asya Pendik satılık dükkan!

Satış süreci devam eden Oto World Asya Pendik satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Toplamda 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya 'da yer alan dükkanların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Peki Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı 790 bn TL'den başlıyor. 365 adet oto galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Has İnşaat Oto World Asya satılık!

Has İnşaat Oto World Asya satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlarken, satılık dükkan büyüklükleri ise 200 metrekareden başlıyor. Projede teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek.

Pendik Oto World Asya telefon!

Pendik Oto World Asya telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlangıç gösteren proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya: Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si!

Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu tarafından Kurtköy'de hayata geçiyor. Projede Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto Avm‘si olacak. Oto World'de kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Oto World Asya kiralık dükkan!

Kurtköy Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 4 katlı olarak tasarlanan proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Oto World Asya dükkan fiyatları!

Oto World Asya dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan projede dükkan alanları 200 - 600 metrekare arasında değişiyor.

akmağden Şehirlerarası oto terminali Haberi

akmağden Şehirlerarası oto terminali

Daştan Akdağmadeninde gerçekleştireceği yeni projelerle ilçenin kalkınmasına ivme kazandırıyor. 

Akdağmadeninin Belediye eski binasını yıktırıp yerine 2,3 mlyon lira harcama ile büyük bir sinema ve konferans salonunun yapımını planlayan Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçenin Tekke vadisinde 213 dönümlük alanda her türlü sosyal donatıların yer alacağı geniş kapsamlı bir park daha oluşturacak.Termal kaplıca projesi ile Arıtma tesisinin de ihalesini yaptıran Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan halen inşaatı hızla sürdürülen Şehirlerarası oto terminalinin yıl sonda hizmete açılması için çaba sarfediyor. 


Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan ilçede gerçekleştirilen diğer projeler hakkında da şu bilgileri verdi : 


“Akdağmadeni aynı zamanda köklü bir tarihe sahip olan ilçedir.Akdağmadenine bir yanda modern bir şehre yakışır çağdaş hizmet binalarını yaparken bu köklü tarihi ayakta tutup turizme kazandırmak maksadıyla ilçemizdeki tarihi eserlerine...