02 / 07 / 2024

Suphi Daşdan Akmağden'e yapacağı yeni projeler hakkında bilgi verdi!

 Suphi Daşdan Akmağden'e yapacağı yeni projeler hakkında bilgi verdi!

İş başında bulunduğu 12 yılda Akdağmadenini Yozgatın ve Orta Anadolunun en modern ilçesi haline getiren Belediye Başkanı Suphi Daşdan kente yakışır hizmet projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.



Daştan Akdağmadeninde gerçekleştireceği yeni projelerle ilçenin kalkınmasına ivme kazandırıyor. 

Akdağmadeninin Belediye eski binasını yıktırıp yerine 2,3 mlyon lira harcama ile büyük bir sinema ve konferans salonunun yapımını planlayan Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçenin Tekke vadisinde 213 dönümlük alanda her türlü sosyal donatıların yer alacağı geniş kapsamlı bir park daha oluşturacak.Termal kaplıca projesi ile Arıtma tesisinin de ihalesini yaptıran Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan halen inşaatı hızla sürdürülen Şehirlerarası oto terminalinin yıl sonda hizmete açılması için çaba sarfediyor. 


Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan ilçede gerçekleştirilen diğer projeler hakkında da şu bilgileri verdi : 


“Akdağmadeni aynı zamanda köklü bir tarihe sahip olan ilçedir.Akdağmadenine bir yanda modern bir şehre yakışır çağdaş hizmet binalarını yaparken bu köklü tarihi ayakta tutup turizme kazandırmak maksadıyla ilçemizdeki tarihi eserlerine de sahip çıktık. PTT binası, Eski Hapishane, Askerlik Şubesi binaları ile Kilise camiinin de restorasyonu da tamamlayarak tarihimizi hem koruma altına aldık, hem de ilçe turizminin hizmetine sunduk.Restore ettirdiğimiz bu eserler Akdağmadenine gelen turistlerin hayli ilgisini çekmekte. Akdağmadeni ilçemiz bir yanda tarihi dokusuyla, bir yanda modern ve halkına nefes aldıran parklarıyla Yozgatın ve İç Anadolunun en temiz ve en hoş ilçelerinden biri olmuştur.Akdağmadeni ilçemiz Belediyemizce bundan sonra da layık olduğu hizmetlere kavuşturulacaktır.” 


Yozgat Gazetesi


Geri Dön