02 / 07 / 2024

Suphi Daşdan Akmağdene yapacağı yeni projeler hakkında bilgi verdi

Suphi Daşdan Akmağdene yapacağı yeni projeler hakkında bilgi verdi

İş başında bulunduğu 12 yılda Akdağmadenini Yozgatın ve Orta Anadolunun en modern ilçesi haline getiren Belediye Başkanı Suphi Daşdan kente yakışır hizmet projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Ak Partili Dağ'dan 29 Ekim'de emekliye ikramiye açıklaması: "Bakanlarımız çalışmalarını..."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceği konusundaki bir soruya yanıt verdi.

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ'dan EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte haberi detayları...

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karaaslan tarafından kuruldu.

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugüb Şişli'de Çağatayhan Sevim ve Gülçin Sevim ortaklığında kuruldu.

Hamza Dağ'dan Buca Metrosu tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Bahadır Daşdan tarafından kuruldu.

Hamza Dağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Dağ, "Kanal İstanbul, deniz ticareti ve İpek Yolu hareketlenmesi noktasında stratejik önem arz ediyor" dedi.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Hamza Dağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak açıklama yaptı...

Suphi Daşdan Akmağdene yapacağı yeni projeler hakkında bilgi verdi Haberi

Suphi Daşdan Akmağdene yapacağı yeni projeler hakkında bilgi verdi

Daştan Akdağmadeninde gerçekleştireceği yeni projelerle ilçenin kalkınmasına ivme kazandırıyor. 

Akdağmadeninin Belediye eski binasını yıktırıp yerine 2,3 mlyon lira harcama ile büyük bir sinema ve konferans salonunun yapımını planlayan Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçenin Tekke vadisinde 213 dönümlük alanda her türlü sosyal donatıların yer alacağı geniş kapsamlı bir park daha oluşturacak.Termal kaplıca projesi ile Arıtma tesisinin de ihalesini yaptıran Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan halen inşaatı hızla sürdürülen Şehirlerarası oto terminalinin yıl sonda hizmete açılması için çaba sarfediyor. 


Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan ilçede gerçekleştirilen diğer projeler hakkında da şu bilgileri verdi : 


“Akdağmadeni aynı zamanda köklü bir tarihe sahip olan ilçedir.Akdağmadenine bir yanda modern bir şehre yakışır çağdaş hizmet binalarını yaparken bu köklü tarihi ayakta tutup turizme kazandırmak maksadıyla ilçemizdeki tarihi eserlerine...