03 / 05 / 2024

Akman Holding The Kennedys projesi satış

Akman Holding The Kennedys projesi satış

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgili Holding, Nişantaşı’nda yer alan  Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak kente yeniden kazandırıyor.

Akman Holding’in Kanada’daki konut ve otel yatırımları hız kesmedi!

Akman Holding’in Toronto'da 130 milyon dolarlık yatırım planladığı Regal Plaza Kompleksi Nisan 2021'de satışa sunulacak.

Akman Holding’den Kanada’da ikinci dev proje!

İnşaat, turizm, gıda ve otomotiv gibi sektörlerde 40 yıllık birikime sahip Akman Holding, Kanada'daki 2. dev projesine başladı...

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Akman Holding'ten Kanada'ya 130 milyon dolarlık 5 yıldızlı dev plaza kompleksi!

Kanada’daki şirketi SAMM Developments, The Kennedy Condominiums projesinin ardından, 2’nci büyük başarı öyküsü yazmaya hazırlanıyor.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Akman Holding The Kennedys projesi satış Haberi

Akman Holding The Kennedys projesi satış

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı. Toronto’nun en büyük inşaat projesi niteliğini taşıyan girişimin ilk etabı 3 günde satıldı. Yeni etabı Türkiye’de de satışa sunulacak olan projenin detayları 21 Eylül 2016, Çarşamba günü gerçekleştirilecek basın toplantısında...