12 / 05 / 2024

akmerkez Akkon Yapı

akmerkez Akkon Yapı

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Avrupa Yakası Etiler'de yer alan Akmerkez' i Akkon Yapı yenileyecek...

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO'nun Üçgen Bakım'a kiralanmış olan sinemanın, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun esas sözleşmesi yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesi yayınlandı. Sözleşmede madde madde açıklamalar yapıldı.

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme tadiline bakanlıktan onay!

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme tadil tasarısı 20 Nisan 2021 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Akmerkez GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatılacak!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması için Şirket Esas Sözleşmesi'nin ‘Sermaye ve Paylar' başlıklı 6. Maddesinin tadiline ilişkin başvuru yapıldı. 

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişikliğine SPK'dan onay!

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişiklik tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan da gerekli izinler alındıktan sonra, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak

Akmerkez GYO'nun fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı!

Akmerkez GYO'nun pay sahipleri tarafından yapılan pay satışları sonucunda, fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı.

Akmerkez GYO'nun davasında karar çıktı!

Akmerkez GYO'nun mahkeme kararının onanmasına dair Yargıtay 11. Hukuk Dairesi kararına karşı davacı tarafça yapılan karar düzeltme talebi reddedildi.

Akmerkez GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Akmerkez GYO'nun 14 Nisan 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Akmerkez GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Akmerkez GYO'nun Akkök Holding Anonim Şirketi temsilcisince verilen kar dağıtımına ilişkin önerge ve önergeye uygun şekilde revize edilerek okunan Kar Dağıtım Tablosu oy çokluğuyla kabul edilmiş ve kar dağıtımının genel kurulca kabul edilen önerge doğrultusunda yapılmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Akmerkez GYO'nun 14 Nisan  2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

akmerkez Akkon Yapı Haberi

akmerkez Akkon Yapı

Akmerkez Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin yönetim kurulu tarafından 26.12.2013 tarihinde aşağıdaki kararlar oyçokluğu ile alınmış olup, karara konu işlem hakkında Şirketimizce ilk yapılacak genel kurul toplantısında ortaklarımıza bilgi verilecektir: 


1-Yönetim Kurulumuzca alınan ve kamuya açıklanan 28.12.2007 tarihli ve 13 sayılı karar çerçevesinde yürütülmekte olan AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ'nin yenilenmesi (renovasyonu) projesi kapsamında; AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ'nin dış cephesinin yenilenmesine (Cephe ve Skylight Tadilatı) ilişkin olarak düzenlenen Beşiktaş Belediyesi'nin 06.12.2013 tarihli yapı ruhsatı kamuya açıklanmış olup, AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ'nin dış cephesinin yenilenmesi (Cephe ve Skylight Tadilatı) işinin yapımı için AKKON YAPI TAAHHÜT İNŞAAT VE MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ'nin (kısaca 'AKKON YAPI') müteahhit olarak seçilmesine ve bu konuda söz konusu şirket ile Müteahhitlik Sözleşmesi akdedilmesine,   


2-Şirketimiz ile AKKON YAPI arasında akdedilecek sözleşmede sözleşme konusu...