04 / 05 / 2024

Akmerkez GYO yönetici sorumluluk sigortası

Akmerkez GYO yönetici sorumluluk sigortası

Akmerkez GYO, sermayesinin yüzde 25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 1 milyon 500 bin dolar olan 1 yıl süreli Yönetici Sorumluluk Sigortası poliçesi imzaladı. 

Akmerkez GYO 5 milyon dolar yönetici sorumluluk sigortası imzaladı!

Akmerkez GYO'nun, sermayesinin yüzde 25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 5 milyon dolar olan, 1 yıl süreli yönetici sorumluluk sigortası poliçesi imzaladı...

Akmerkez GYO, 2023'te gayrimenkullerinden 809.8 milyon TL kira geliri elde etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2023 yılına ilişkin rakamların yer aldığı finansal raporunu paylaştı. İşte Akmerkez GYO'nun özkaynak, hasılat rakamları...

Akmerkez GYO'dan ilk 9 ayda 264.2 milyon TL hasılat!

Akmerkez GYO, 2023 yılının ilk ayına ilişkin finansal rakamlarını tek tek açıkladı. Peki Akmerkez GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Benat Ortega, Akmerkez GYO'dan ayrıldı!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyesi Benat Ortega görevinden istifa ettti. Yerine hisselerinin tamamı KLEPIERRE SA'ya ait olan KLE DIR SAS'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak ve Sayın Johan Caspar Bergenthal'in KLE DIR SAS'ın gerçek kişi temsilcisi olarak atanmasına karar verildi. 

Akmerkez GYO'nun kiralama işlemleri 754 bin 99 TL oldu!

Akmerkez GYO'nun aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin toplamı aylık KDV hariç 745 bin 99 TL oldu.

Akmerkez GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,44!

Akmerkez GYO'nun 7 Aralık 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi. 

Akmerkez GYO'nun davasında son durum 2021!

Akmerkez GYO'nun 2014 yılı Genel Kurul gündemine ait bazı kararların iptali istemli açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Davanın reddine ilişkin Mahkeme kararına karşı davacı tarafın istinaf başvurusunun, Akmerkez GYO'nun lehine esastan reddine karar verildi. 

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Panora GYO 22 milyon TL'lik yönetici sorumluluk sigortası temin etti!

Panora GYO tarafından 8 Mayıs 2021 ve 8 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 22 milyon TL teminat tutarlı yönetici sorumluluk sigortası Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi. 

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatıldı!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 5 yıl uzatılması için alınan Olağan Genel Kurul toplantısı kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescillendi. 

Akmerkez GYO AVM'leri tam kapanmada hizmet verecek!

Akmerkez GYO, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye devam ettiğini, yeme içme alanında faaliyet gösteren belli mağazaların paket servisi olarak hizmet vereceğini açıkladı. 

Akmerkez GYO yönetici sorumluluk sigortası Haberi

Akmerkez GYO yönetici sorumluluk sigortası

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetici sorumluluk sigortası yaptırılması hakkında açıklama yaptı. 

Akmerkez GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8 numaralı Kurumsal Yönetim İlkesine uygun olarak, sermayesinin yüzde 25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 1 milyon 500 bin dolar olan 1 yıl süreli Yönetici Sorumluluk Sigortası poliçesi imzalandı. 

Akmerkez GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8 numaralı Kurumsal Yönetim İlkesine uygun olarak, sermayesinin %25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 1.500.000 USD olan, 1 yıl süreli Yönetici Sorumluluk Sigortası poliçesi imzalamıştır.