20 / 05 / 2024

akmerkez sömestr etkinlikleri

akmerkez sömestr etkinlikleri

Akmerkez' de, eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ile çocuklarla buluşuyor. Tatilin son haftasında dinozorların dünyasını keşfedecek, aksesuarlar tasarlayacak, hazırladığınız dostluk bilekliğini en yakın arkadaşınıza hediye edebileceksiniz...

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

Akmerkez GYO'nun esas sözleşmesi yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesi yayınlandı. Sözleşmede madde madde açıklamalar yapıldı.

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin tadil tasarısı onaylandı!

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin 3. maddesi, 7. maddesi, 13. maddesi ve 14. maddesinin tadiline ilişkin tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı.

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatıldı!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 5 yıl uzatılması için alınan Olağan Genel Kurul toplantısı kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescillendi. 

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesi tadil edildi!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması amacı ile Şirket Esas Sözleşmesi'nin ‘Sermaye ve Paylar' başlıklı 6. Maddesinin tadili kabul edildi.

Akmerkez GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatıldı!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması amacıyla Şirket Esas Sözleşmesi'nin ‘Sermaye ve Paylar' başlıklı 6. Maddesinin tadiline ilişkin tadil tasarısı kabul edildi. 

Akmerkez GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları KAP'ta yayınlandı. 

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme tadiline bakanlıktan onay!

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme tadil tasarısı 20 Nisan 2021 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Akmerkez GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatılacak!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması için Şirket Esas Sözleşmesi'nin ‘Sermaye ve Paylar' başlıklı 6. Maddesinin tadiline ilişkin başvuru yapıldı. 

akmerkez sömestr etkinlikleri Haberi

akmerkez sömestr etkinlikleri


Akmerkez, eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ile yarıyıl tatilinin son haftasında da çocuklarla buluşuyor. Tatilin son haftasında dinozorların dünyasını keşfedecek, aksesuarlar tasarlayacak, hazırladığınız dostluk bilekliğini en yakın arkadaşınıza hediye edebileceksiniz.


Tatilin son günlerinde eğlenmek, öğrenmek ve yeni şeyler keşfetmek isteyen tüm çocukları Akmerkez’de sürprizler bekliyor.


Dinozorlarla yaşam

Kendi üç boyutlu dinozor dünyanızı yaratmaya ne dersiniz? 5 Şubat’ta yapılacak atölye çalışmasında, 16 sayfalık kitapçıkta yer alan dinozor şablonlarını çizip boyayıp 3D gözlüklerinizle canlanmalarını izleyeceksiniz. Dinozor desenli rengarenk kağıtlarla yapacağınız origami çalışması ile olağanüstü bir optik deneyim sizi bekliyor.


Yağmur yağıyor, seller akıyor

Daha önce hiç yağmur çubuğu yaptınız mı? Yapmadıysanız sizi 6 Şubat’ta Akmerkez’e bekliyoruz. Hafifçe kenardan kenara eğerek yağan yağmurun ritmini yakalayacağınız yağmur çubuğunu yanınızdan hiç ayırmayacaksınız!


Renkli bileklikler, cupcake küpeler

Renkli boncuklardan bileklik tasarlamak, minik...