28 / 04 / 2024

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.



Okullar ara tatile giderken, tatili fırsat bilen aileler ailece tatil planlarını hayata geçiriyor. Ancak tatile çıkmadan önce yapılacak hazırlıklar içerisinde mutlaka yapılacaklar listesinde önemli şeyler var. Uzmanlar tatile araba ile çıkacaklar için kasko sigortası yaptırmalarının önemine işaret ederken, yurt dışında tatile gidecekler için de seyahat sağlık sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekiyor.

Okullarda ara tatilin başlamasıyla birlikte pek çok aile tatil planlarını hayata geçirmeye başladı. Sömestr tatili yurt dışında değerlendirmek isteyenler için seyahat sağlık sigortası, arabayla yola çıkacaklar için ise kasko sigortası ön plana çıkıyor. Tabii ayrıca evden uzakta geçirilecek bu dönemde, olası hırsızlık, su veya elektrik arızalarına karşı önlem almak veya herhangi bir mağduriyete uğramamak için de hırsızlık ve konut sigortasının önemi artıyor.

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Dijital sigorta platformu Sigortam.net, toplumda sigorta bilincini artırmanın yanı sıra karmaşık sigorta ürünlerini daha anlaşılır ve erişilebilir kılma hedefi çerçevesinde özellikle tatil dönemlerinde yaptırılması gereken sigorta ürünlerine dikkat çekti.

Bunları mutlaka yapın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön