01 / 05 / 2024

Akmerkez yenileniyor mu

Akmerkez yenileniyor mu

Ahmet Dördüncü:“Akmerkez’de kira bedellerinde yüzde 7, 8 gibi bir artış var. Ruhsatlar alındı. 2014’te bir dönüşüm yaşayacak Akmerkez, dışarıya açılacak, Nispetiye tarafında birtakım cafe’lerin yapılması planlanıyo

Akmerkez 27 milyon Euro'luk bir yatırım ile baştan sona yenilenecek!

Raif Dinçkök ve ekibi bu proje ile hem Nispetiye Caddesi'ne ayrı bir renk katacaklar, hem de Akmerkez o eski günlerine geri dönecek. Çünkü ana giriş tam caddeye bakıyor ve geniş bir alanda yer alıyor....

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Fethiye'nin yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

Muş Malazgirt otogarı yenileniyor!

Muş’un Malazgirt Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde tadilat çalışması başlattı.

Muş'taki kent merkezi yolları yenileniyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki yollarda genişletme ve yenileme çalışması başlattı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, eksikliklerin giderilmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Muş’ta yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların onarılması kapsamında bazı mahallelerde yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Asya, "vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istirham ediyoruz” dedi.

Muğla'da arıtma tesisleri yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Malazgirt Merkez Cami yenileniyor!

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Merkez Cami, Diyanet İşleri Bakanlığı’nın katkılarıyla yenileniyor. Üney, “Merkez Cami’nde Diyanet İşleri Bakanlığı ve müftülüğümüz işbirliği ile tadilat yapılıyor. " dedi.

Akmerkez yenileniyor mu Haberi

Akmerkez yenileniyor mu

Belirsizliklerin çok olduğu 2014 yılı, büyümeden ziyade karlılıklara odaklanılan bir yıl olacak. Bu, Akkök Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü’nün şirketleri için kurgulayacağı strateji... “Şirketlerimiz için bizim odaklanacağımız karlılık olacak” diyen Dördüncü, yeni yılda İran’daki serbestleşmenin, Irak’la gelişen ilişkilerin büyük potansiyel yaratacağını düşünüyor.

Ahmet Dördüncü, Akkök’ün tepe koltuğuna 2012’nin son günlerinde oturdu. Akkök’te bir yılını tamamlayan Dördüncü, Akkök grubunun Türkiye’de büyüme fırsatı çok güçlü olan 3 sektörde; enerji, kimya ve gayrimenkulde faaliyet gösterdiğini belirterek, “Yeni bir sektör düşünmüyoruz. Yapacağımız, bu üç sektörde derinleşmek” diyor.

Dördüncü geçtiğimiz yılı şöyle analiz ediyor: “2013’ü daha zor bir yıl olarak bekliyorduk. Evet birçok belirsizlik oldu ve hala da sürüyor ama bugün dönüp baktığımızda o kadar da kötü bir yıl olmadığını görüyoruz. Göreceli olarak baktığımızda 2012...