05 / 05 / 2024

Akmerkezde kardeş kavgası

Akmerkezde kardeş kavgası

İş dünyasının önde gelen grubu Akkök Holding’de kardeş kavgası büyüdü. Ömer Dinçkök, ağabeyinin oğlu Raif Dinçkök’e ‘Akmerkez’i kötü yönetiyorlar’ iddiasıyla dava açtı. Kardeşler, Aksa Akrilik’te de mahkemelik...

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dev şirkette miras kavgası! Hissedarlar birbirine girdi

56 yıllık şirkette 4 kardeş arasında miras kavgası patlak verdi. Şirket hissilerinin yüzde 42'sine sahip olduğunu iddia eden kardeş şirkete kayyım atanmasını istedi.

200 milyon TL cirolu DÇT Demir Çelik'in iflasına karar verildi!

İstanbul Arnavutköy’de kurulu DÇT Demir Çelik Tel San. AŞ.'nin sonunu kardeş kavgası getirdi...

Mehmet Öz, miras kavgası yüzünden Türkiye'ye geliyor!

Ünlü Prof. Mehmet Öz, kardeşi Nazlım Öz ile arasında yaşadığı miras kavgası nedeniyle Türkiye'ye geliyor...

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Mersin Silifke'de arazi kavgası: 2 yaralı!

Mersin Silifke'de kardeşler arasında yaşanan arazi kavgası sonucunda 2 kişi av tüfeğiyle yaralandı.

Adıyaman'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 4 kardeş yaralandı!

Adıyaman Gerger'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgasında 4 kişi yaralandı.

Savaş Ay'ın çocukları arasındaki miras kavgası devam ediyor!

7 yıl önce aramızdan ayrılan Savaş Ay'ın miras kavgasında sular durulmuyor. İki çocuğu olan Savaş Ay'ın tüm mirası tereke davasıyla oğluna bırakılınca iki kardeşinin arasında miras kavgası başladı.

Kardeşlerin miras kavgasını ayırmak isterken sopa ve kürekle öldürüldü!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde kardeşler arasında, evlerinin bahçesinin kullanımı sebebiyle kavga çıktı. Eşi Ramazan D.'nin kavga ettiğini görüp, ayırmak için giden 33 yaşında 2 çocuk annesi Çiğdem D., kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından sopa ve kürekle dövüldü ve öldürüldü.

Kocaeli'de kardeşler arasında arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Başiskele'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada bir kişi öldü.

Arnavutköy'de sanayici kardeşler arasında mal varlığı kavgası!

Sanayici Mustafa ve Adnan Demirci kardeşler 250 milyon lirayı aşkın mal varlığını paylaşamayınca kavga çıktı. Dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci de suç duyurusunda bulundu.

Düzce’de miras kavgası: 1 ölü!

Düzce'de iki kardeş arasında miras kavgası çıktı. Hasan Akça, ağabeyi Mevlüt Akça'nın evine pencereden girip yatağında uyurken tüfek ile vurarak öldürdü.

Akmerkezde kardeş kavgası Haberi

Akmerkezde kardeş kavgası


İş dünyasının önde gelen grubu Akkök Holding’de kardeş kavgası büyüdü. Ömer Dinçkök, ağabeyinin oğlu Raif Dinçkök’e ‘Akmerkez’i kötü yönetiyorlar’ iddiasıyla dava açtı. Kardeşler, Aksa Akrilik’te de mahkemelik.


Türk sanayisinin önde gelen gruplarından Akkök Holding'in hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler arasında süren yönetime dair anlaşmazlıklar bu kez ünlü AVM Akmerkez'e taşındı. 


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın pay sahiplerinden Ömer Dinçkök, şirketin Yönetim Kurulu Üyesi olan yeğenleri Raif Ali Dinçkök, Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Akkök Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Berkman aleyhine "Yönetim Kurulu (YK) üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek zarara uğrattıkları iddiası" ile sorumluluk davası açtı. 


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP'a yaptığı açıklamada, "Şirketimiz pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, İstanbul 18. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/1080E sayılı dosyası ile Yönetim...