09 / 05 / 2024

akom dükkanları satış

akom dükkanları satış

Sakarya Büyükşehir Meclisi’nde şehrin ilk AKOM’unda yer alacağı duyurulan 28 adet eczanenin satışa çıkarılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na yetki verildi.

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

O ilde 8 adet tripleks dükkan satılacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'teki tripleks dükkanları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Emlak Konut GYO 13 projedeki dükkanları satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 13 projede yer alan dükkanları yenilenen avantajlı ödeme koşulları ile satışa sundu. Satışa sunulan dükkanların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor...

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

akom dükkanları satış Haberi

akom dükkanları satış


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda önemli bir gündem maddesi de karara bağlandı. Oturumda görüşülen 72. madde kapsamında şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nde yer alacağı duyurulan 28 adet eczanenin satışa çıkarılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve belediye encümenine yetki verildi. Adapazarı Güllük Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden AKOM projesinde yer alan eczanelerin satışından Büyükşehir’in kasasına önemli bir gelir elde edilecek.


Önemli Bir Gelir

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, mecliste görüşülen madde kapsamında her bir eczane için ayrı olarak ihaleye çıkılacağını ifade etti. Toçoğlu isteyen herkesin ihaleye katılabileceğini de belirtirken, 52 metrekare olarak planlanan dükkânların iç dekorasyonunun dükkan sahiplerine ait olacağını söyledi. Toçoğlu 28 adet eczanenin satışından elde edilecek gelir ile yeni yatırımları da şehirle buluşturacaklarını vurguladı.



Sakarya Büyükşehir...