18 / 05 / 2024

akören arıtma tesisi hizmete girdimi

akören arıtma tesisi hizmete girdimi

Stabilizasyon havuzu olarak 2010 yılında işletmeye alınan Akören Atıksu Arıtma Tesisi’nin eksikleri tamamlanarak Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başladı. Tesis, 3 bin 500 kişiye hizmet veriyor.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Balıkesir Bigadiç Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Bigadiç ilçesine yapılacak olan Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi’nin temelleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katıldığı tören ile atıldı.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Gölbirliği Arıtma Tesisi projesi hayata geçirilecek!

Sultandağı'nda toplanan Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği, Gölbirliği Arıtma Tesisi Projesi de tekrardan hayata geçirilmesini kararlaştırdı

Ordu'ya dünya standartlarında arıtma tesisi!

Ordu’da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

OSKİ Ulubey'e modern içme suyu arıtma tesisi kazandırdı!

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

Van Erciş su arıtma tesisi hızla ilerliyor!

Van'da, Avrupa Birliği'nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Van Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi için toplantı yapıldı!

Van’da, Avrupa Birliği’nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Proje ile ilgili 11. aylık toplantı VASKİ toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkam Osman Zolan, Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atttı ve 40 yıldır yapılması beklenen Kutlubey-Uşak yolunu hizmete açtı.

akören arıtma tesisi hizmete girdimi Haberi

akören arıtma tesisi hizmete girdimi


Stabilizasyon havuzu olarak 2010 yılında işletmeye alınan Akören Atıksu Arıtma Tesisi’nin eksikleri tamamlanarak Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başladı. Toplam 7 bin 790 kişi kapasiteli tesis, 3 bin 500 kişiye hizmet veriyor. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde su ve kanalizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından tekrar aktif hale getirilen Akören Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başlatıldı. Maddi imkansızlıklar sebebiyle işletilemeyen ve atıl durumda bırakılan Akören Atıksu Arıtma Tesisi, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine geçti. Stabilizasyon Havuzu olarak inşa edilen ve 2010 yılında işletmeye alınan tesis, idare ve kontrol binası, ızgara yapısı, giriş terfi istasyonu, kum tutucu ve anaerobik havuz, fakültatif havuz ve çamur lagünü...