06 / 05 / 2024

akp adana belediye adayı 2013

akp adana belediye adayı 2013

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, 2014 Yerel Seçimleri'ni kazanması durumunda Adana'nın 2. İstanbul olacağını, Adana'yı ayağa kaldıracak 50 projenin hazır olduğunu söyledi...

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Samatya'ya deniz havuzu geliyor!

AKP Fatih Belediye Başkan Adayı Turan, Fatih'te özellikle gençlerin sportif alanlara ve faaliyetlere rahat ulaşması için projeler geliştirdiklerini söyledi. Turan, Samatya kıyısına deniz havuzları yapacaklarını açıkladı.

Bozcaada'nın konut sorunu çözüldü!

AKP Bozcaada Belediye Başkan adayı Erdoğan Madak, Bozcaada'da konut probleminin sona erdiğini açıkladı. Bölgede yeni konut yapımı için alan belirleme çalışmalarına başlandı.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Cüneyt Epcim kimdir?

Cüneyt Epcim, 2019 yerel seçimlerinde AKP Hakkari Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Cüneyt Epcim kimdir? Cüneyt Epcim bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yunus Baydar kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Ardahan Belediye Başkan Adayı olan Yunus Baydar kimdir? AKP Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar bugüne kadar hangi işlere imza attı?

akp adana belediye adayı 2013 Haberi

akp adana belediye adayı 2013


AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, dün akşam Koza TV Kanal A Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin'in hazırlayıp sunduğu 'Gazeteci' proramına konuk oldu. Nurs edya Grup bünyesinde bulunan Koza TV, Nurs TV ve Kanal A Televizyonu'nda ortak yapılan canlı yayında konuşan Abdullah Torun, oldukça önemli açıklamalarda bulundu. 



"AK PARTİ ADANA'DA HEP 1. PARTİ ÇIKMIŞTIR" 


Canlı yayında ilk olarak yapılan temayül yoklamasına değinen Abdullah Torun, son iki seçimdir yapılan temayül yoklamalarından birinci çıktığını açıkladı. Kendisine gösterilen desteğe teşekkür eden Torun, "2002' den bugüne kadar yapılan bütün seçimlerde il genelinde Adanalı AK Parti'yi birinci yapmıştır. Allah'a şükürler olsun bu iktidar, genel başkanımız, kadrolarımız milletin bize vermiş olduğu bir emanete bugüne kadar ihanet etmedik. O bayrağı o sancağı dimdik tuttuk...