06 / 05 / 2024

akp bahçelievler belediye başkan adayı 2019

akp bahçelievler belediye başkan adayı 2019

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Bahçelievler'deki 24 riskli bina yıkılıyor!

Bahçelievler'de riskli binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Sabah saatlerinde Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Mustafa Kemal Caddesi ve Siyavuşpaşa Caddesi'nde bulunan riskli binaların yıkımına başladı...

Hakan Bahadır: Bahçelievler'de bina stoğumuzun 3'te biri yeni!

İstanbul Bahçelievler'de çöken boş bina hakkında, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır açıklamalarda bulundu. Bahadır; Bina stoğumuzun 3'te biri yeni" dedi...

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliği'nde sona gelindi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Mart 2016 günü temeli atılan Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliğinin bu yıl sonunda inşaatının tamamlanacağını belirtti.

Bahçelievler'de 10 yılda 5 bin bina dönüştü!

Habertürk Gazetesi'nden Esra Boğazlıyan, bugünkü yazısında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile röportajını yayınladı. Develioğlu, 3 dönemlik faaliyetlerini ve hayata geçireceği projeleri anlattı.

Bahçelievler'de 7 riskli bina boşaltıldı!

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.

Bilecik Bahçelievler'e özel hastane geliyor!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'ne yapılacak özel hastane için gerekli imar planı değişikliği önceki gün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında görüşüldü. İmar planının kabul edilmesi halinde inşaata başlanacak.

Bahçelievler Belediyesi'nin 2016 bütçesi 313 milyon TL!

Bahçelievler Belediye Meclisi 2016 Yılı Bütçesini onayladı. Meclis’te konuşan Başkan Osman Develioğlu “Bahçelievler’imizin bütçesi artık 300 milyonu aşıyor. 2016 yılında, 313 Milyon liralık bütçemizle halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Samsun Bahçelievler Parkı yenileniyor!

Kavak Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Parkında yenileme çalışmalarına başlanıldı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla çalışmalara başlanan parka kafeterya, oyun alanları, yürüyüş yolları yapılacak

akp bahçelievler belediye başkan adayı 2019 Haberi

akp bahçelievler belediye başkan adayı 2019

Doktor Hakan Bahadır 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bitlisli olan Bahadır, 1986 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve aynı üniversitede radyoloji ihtisası yaptı.

Mezuniyetinden sonra sırasıyla; Mersin Mut Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Kaymakam Vekilligi, Küçükçekmece Milli Eğitim Dispanseri,Başhekimliği, Bahçelievler Medicana Hastanesi Radyoloji Uzmanı olarak görev yaptı. 

Hakan Bahadır, halen Betatom Emar Görüntüleme Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. 

Bahsdır ayrıca; MÜSİAD Sağlık Sektör Başkanlığı, Hasta Hakları Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Türk Judo Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Yenibosna Spor Kulübü Denetleme Kurulu Üyesi, Gönül Yıldızları Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Radyoloji Derneği ve Tıp alanında birçok sivil toplum kuruluşu üye ve yöneticisidir. 

2001 yılından beri AK Parti Üyesi olan Dr. Hakan Bahadır, 2003 yılında İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004 ve 2009 yılı...