14 / 05 / 2024

akp bilecik milletvekili adayı Halil Eldemir

akp bilecik milletvekili adayı Halil Eldemir

İnşaat Mühendisi Halil Eldemir, AKP Bilecik Milletvekili Adayı oldu. Peki, Halil Eldemir kimdir? Halil Eldemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Halil Eldemir...

AKP’li isimden memurları kızdıran ‘maaş’ açıklaması

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in memur maaşlarına yönelik yaptığı açıklama büyük tepki topladı.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

İzmir'deki Kültürpark için millet bahçesi önerisi!

İzmir’in simgelerinden ve Türkiye’nin iktisat tarihinde önemli bir sembol olan Kültürpark için AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘millet bahçesi’ olsun önerisi yaptı. AKP’li vekilin teklifi, CHP’li vekillerin ve çevre aktivistlerinin tepkisine neden oldu. 

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Konutta KDV istisnasına yeni düzenlemeler gelecek!

AKP Giresun Milletvekili Cemal Öztürk KDV istisnası uygulaması için önergelerle yeni düzenlemeler geleceğini söyledi..

TOKİ emekli konutları meclis gündeminde!

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, meclis toplantısında Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı hakkında konuştu.

Zonguldak Filyos Limanı 2019'da açılacak!

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Filyos Limanı'nın 2019 yılında hizmete gireceğini söyledi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi TBMM gündeminde!

AKP İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, meclis toplantısında İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmalarına değindi.

akp bilecik milletvekili adayı Halil Eldemir Haberi

akp bilecik milletvekili adayı Halil Eldemir

Halil Eldemir kimdir?

Bilecik İli, Pazaryeri İlçesi, Bozcaarmut Köyü nüfusuna kayıtlı Halil Eldemir, 1973 yılında doğdu. İlköğrenimini 1984 yılında, liseyi 1990 yılında tamamladı.


Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1994 yılında mezun oldu.  Askerliğini Diyarbakır 8.Anajet Üs Komutanlığında tamamladı.


1996 yılından beri özel sektörde iş hayatına ve mesleki çalışmalarına devam etmektedir.


1998-2002 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şub. Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. 


2011 Genel seçimlerinde Bilecik 2.Sıra Milletvekili adayı gösterildi.


07.Haziran.2015 tarihinde yapılacak olanı 25.dönem milletvekilliği seçimlerinde Bilecik Milletvekili olabilmek için AK Parti’den aday adayı oldu.


Evli ve dört çocuk...