30 / 04 / 2024

akp eyüpsultan belediye başkan adayı 2019

akp eyüpsultan belediye başkan adayı 2019

Deniz Köken'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Deniz Köken kimdir? Deniz Köken bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Mithatpaşa'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 754 milyon 17 bin 600 TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye satılık arsa! Konut imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemernurgaz'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 bin 566 metrekare olarak belirtildi.

Eyüpsultan Belediyesi 516 bin TL'ye arsa satıyor! İstanbul'un göbeğinde arsa sahibi olma fırsatı!

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Silahtarağa mahallesi, 743 ada, 6 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz'da gayrimenkul satıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz'da arsa satıyor: 131.1 milyon TL'ye!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da gayrimenkul satıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan gayrimenkulü 12 milyon 553 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

Kiler GYO Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasını aldı! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesini kazandı. Satış sözleşmesi imzalandı ve satın alma işlemleri gerçekleştirildi. 

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'daki iki araziyi 1.7 milyar TL'ye sattı!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da yer alan iki ayrı parseli için bugün ihale gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye, göre ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Ankara merkezli Pasifik GYO'nun iki arsayı toplam 1 milyar 774 milyon TL'ye aldığı belirtildi.

Pasifik GYO'dan Eyüpsultan'daki 2 arsa için dev teklif!

Pasifik GYO Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 244 Ada 1 ve 246 ada 5 parselde yer alan 2 arsanın satış ihalesinde toplam 1 milyar 774 milyon TL teklif verdi.

akp eyüpsultan belediye başkan adayı 2019 Haberi

akp eyüpsultan belediye başkan adayı 2019

1964 yılında Ordu'da doğan Deniz Köken, İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Çalışma hayatına 1984–1988 yıllarında İstanbul Üniversitesi’nde memurluk yaparak başladı. 1989–1994 yıllarında bankacılık sektöründe çeşitli görevlerde bulundu.

Deniz Köken, 1994 yerel seçimlerinde Eyüp Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 1994–2004 yılına kadar devam eden on yıllık bu süreçte, Eyüp Sultan için gerçekleştirilen başarılı projelere imza attı.

1994 yerel seçimlerinde Eyüp ilçesi ve Büyükşehir Meclis Üyesi olan Deniz Köken, 1994–1999/1999–2004 yılları arasında iki dönem bu meclislerde Bütçe ve Tarife komisyonlarında üyelik ve başkanlık yaptı.

Deniz Köken, bu yıllar arasında Eyüp Spor Kulüp Başkanlığı da yaptı. Köken, müziğe olan ilgisi sebebiyle Eyüp Musiki Vakfı kurucu üyeliği ve Ordulular Birliği Hizmet Vakfı kurucu üyeliği gibi çeşitli sosyal faaliyetler içinde bulundu.

2004 yerel seçimlerinde Kâğıthane ilçesinden 3. dönem tekrar...