29 / 04 / 2024

akp kartal adayı kim

akp kartal adayı kim

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları tamamlandı...

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

AKP İzmir İl Başkanlığı binası taşındı!

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, başkan adayı olduğu dönemde ve genel seçimlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın da ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi’ne taşıdıklarını açıkladı.

Trabzonspor'dan Kartal'a dev proje!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 2023 senesine kadar kiralanan araziyi satın almayı öneren Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, kulübe 100 milyon dolar getirecek bir projeye imza atmak için girişimlerine start verdi.

Abdi Kesimal kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdi Kesimal, AKP Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdi Kesimal kimdir? Abdi Kesimal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdi Kesimal...

akp kartal adayı kim Haberi

akp kartal adayı kim


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yaklaşık 6 saat süren AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları tamamlandı. Başbakan Erdoğan'ın bu akşam 6 saat süren toplantının ardından belirlediği adaylar ise şöyle açıklandı:


ANADOLU YAKASI!

Çekmeköy: Ahmet Poyraz,

Adalar: Coşkun Özden,

Maltepe: Prof. Dr. Edibe Sözen,

Kadıköy: Hurşit Yıldırım,

Pendik: Kenan Şahin,

Kartal: Temurhan Yıldız,

Üsküdar: Hilmi Türkmen,

Tuzla: Şadi Yazıcı,

Şile: Can Tabakoğlu,

Sultanbeyli: Hüseyin Keskin,

Ümraniye: Hasan Can,

Ataşehir: Nimetullah Topu,


AVRUPA YAKASI!

Başakşehir: Mevlüt Uysal,

Esenler: Tevfik Göksu,

Bağcılar: Lokman Çağırıcı,

Bahçelievler: Osman Develioğlu,

Avcılar: Bayram Şenocak,

Fatih: Mustafa Demir,

Arnavutköy: Haşim Baltacı,

Sultangazi: Cahit Altunay,

Beyoğlu: Ahmet Misbah Demircan,

Şişli: Mukadder Başeğmez,

Güngören: Şakir Yücel Karaman,

Bayrampaşa: Atilla Aydıner,

Kağıthane: Fazlı Kılıç,

Bakırköy: Mehmet Emin Ertekin,

Esenyurt: Necmi Kadıoğlu,

Çatalca: Savaş Barutçu,

Zeytinburnu: Murat Aydın,

Sarıyer: Sedat Özsoy


Beykoz, Beylikdüzü, Eyüp ve Büyükçekmece'de yeniden anket...