29 / 04 / 2024

akp maltepe adayı kim

akp maltepe adayı kim

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları tamamlandı...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Ahmet Baykan kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Maltepe Beledeyi Başkan adayının Ahmet Baykan olduğunu açıkladı. Peki, Ahmet Baykan kimdir?

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Maltepe'de imar ve planlama sorunları çözülecek!

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

AKP İzmir İl Başkanlığı binası taşındı!

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, başkan adayı olduğu dönemde ve genel seçimlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın da ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi’ne taşıdıklarını açıkladı.

Abdi Kesimal kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdi Kesimal, AKP Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdi Kesimal kimdir? Abdi Kesimal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdi Kesimal...

Kadem Ekşi kimdir?

Mimar ve Mühendisler Gurubu denetleme ve genel idare kurulu üyesi Kadem Ekşi'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Maltepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Kadem Ekşi kimdir?

Salih Kenan Şahin kimdir?

Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin kimdir? Salih Kenan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar AKP Partiden aday olan Salih Kenan Şahin'in biyografisi...

Hüseyin Mutlu Akpınar Örnekköy'de yaşayan Romanlara yerinde dönüşüm sözü verdi!

YEREL seçim çalışmalarına hız veren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy'de yaşayan romanlarla bir araya geldi. Romanlar, yerel seçimlerde Akpınar'a destek vereceklerini söyledi...

Edibe Sözen: Maltepe'nin tapu sorunu çözülecek!

Ak Parti Maltepe adayı Edibe Sözen: “Çalışmalarımızın ana konseptini ‘Yeşil Maltepe’ oluşturuyor. Meydanlarda ücretsiz internetin kullanıldığı, trafiği yer altına alınmış, tapusuz evin kalmadığı bir Maltepe inşa edeceğiz...”

akp maltepe adayı kim Haberi

akp maltepe adayı kim


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yaklaşık 6 saat süren AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları tamamlandı. Başbakan Erdoğan'ın bu akşam 6 saat süren toplantının ardından belirlediği adaylar ise şöyle açıklandı:


ANADOLU YAKASI!

Çekmeköy: Ahmet Poyraz,

Adalar: Coşkun Özden,

Maltepe: Prof. Dr. Edibe Sözen,

Kadıköy: Hurşit Yıldırım,

Pendik: Kenan Şahin,

Kartal: Temurhan Yıldız,

Üsküdar: Hilmi Türkmen,

Tuzla: Şadi Yazıcı,

Şile: Can Tabakoğlu,

Sultanbeyli: Hüseyin Keskin,

Ümraniye: Hasan Can,

Ataşehir: Nimetullah Topu,


AVRUPA YAKASI!

Başakşehir: Mevlüt Uysal,

Esenler: Tevfik Göksu,

Bağcılar: Lokman Çağırıcı,

Bahçelievler: Osman Develioğlu,

Avcılar: Bayram Şenocak,

Fatih: Mustafa Demir,

Arnavutköy: Haşim Baltacı,

Sultangazi: Cahit Altunay,

Beyoğlu: Ahmet Misbah Demircan,

Şişli: Mukadder Başeğmez,

Güngören: Şakir Yücel Karaman,

Bayrampaşa: Atilla Aydıner,

Kağıthane: Fazlı Kılıç,

Bakırköy: Mehmet Emin Ertekin,

Esenyurt: Necmi Kadıoğlu,

Çatalca: Savaş Barutçu,

Zeytinburnu: Murat Aydın,

Sarıyer: Sedat Özsoy


Beykoz, Beylikdüzü, Eyüp ve Büyükçekmece'de yeniden anket...