15 / 05 / 2024

akro yapı iz evler göktürk

akro yapı iz evler göktürk

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'ta hayata geçirilen İz Evler projesinde daireler 395 bin TL ile 565 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede son 3 dairenin satışına devam ediliyor...

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Hükümetten dikkat çeken asgari ücrete zam açıklaması: Ne zaman yapılacağını göreceğiz

Herkesin merakla beklediği asgari ücret ile ilgili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz "Asgari ücretle ilgili değerlendirmenin ne zaman yapılacağını göreceğiz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Yap-işlet-devretlerde biz garanti ödemeyeceğiz, onlar kira ödemeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havalimanlarındaki kiracı işletmecilerden 3 ay kira alınmadığını belirtti. Karaismailoğlu, “Yap - işlet - devretleri Kovid - 19 sürecinde garanti dışına çıkardık. Burada biz garanti ödemeyeceğiz, onlar da kira ödemeyecekler" dedi. 

Evlerini kaybedenlere yenilerini yapıp teslim edeceğiz!

Van’da partisinin 7. Olağan İl Kongresi'nde, İzmir'de yaşanan depremle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ''Depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımıza yenilerini yapıp teslim edeceğiz'' dedi.

Murat Kurum: Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Sur'da boş alan olsa dahi yapmış olduğumuz 506 konut, tescilli 347 adet yapı dışında hiçbir şekilde Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Murat Kurum: Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Muğla'da 18 projede 499 kaçak yapının yıkıldığını belirtti ve "Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz" dedi...

120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz!

GS TV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz. Florya bizim olacak, Kemerburgaz'dan da vazgeçmiyoruz" ifadelerini kullandı...

Kaçak yapılaşmanın önüne kararlı bir şekilde geçeceğiz!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, doğal sit alanlarında, yaylalarda, koylarda, kıyılarda kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyerek, "Kaçak yapılaşmanın önüne kararlı bir şekilde geçeceğiz" dedi.

Murat Kurum: Salda Gölü'nün çevresinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Millet Bahçesi projemizle Salda Gölü'nün çevresinde herhangi bir yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz." dedi...

Akro Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akro Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hidayet Beysüm tarafından kuruldu. 

Tabiat varlığı bölgelerinde kaçak yapılara müsaade etmeyeceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Art niyet barındıran kişilerin doğal, kültürel, tabiat varlığımız diye adlandırdığımız bölgelerde yaptığı kaçak yapılara asla müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Ege Yapı yıl sonuna kadar 2.5 milyar lira yatırım yapacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı “En kötü günler geride kaldı. Bizi başarı dolu günler bekliyor. Daha hızlı büyüyeceğiz. Biz de grup olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Atlantik Yapı'dan Maltepe'ye 300 konutluk yeni proje!

Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu "Maltepe-Kartal ve Tuzla da dönüşüm projeleri var. Maltepe'de dönüşüm projesi için ön protokol yaptık. Yaklaşık 300 konut inşa edeceğiz" dedi...

akro yapı iz evler göktürk Haberi

akro yapı iz evler göktürk

Akro Yapı imzasıyla inşa edilen İz Evler Göktürk projesinde daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 46 daireden oluşan proje, 1590 metrekare alan üzerinde yer alıyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Göktürk İz Evler'de ödemeler anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor. Projede yer alan konutların alanları  130 metrekare ile 141 metrekare arasında 2+1, 186 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.



Kemerburgaz Göktürk İz Evler  projesinde 2+1 daireler 395 bin TL ile 500 bin TL arasında,  3+1 daireler ise 565 bin TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor.




Son 3 dairenin satışına devam edilen İz Göktürk Evleri'nin...