27 / 04 / 2024

AKS Focus projesi

AKS Focus projesi

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü projesinde daireler Şubat 2018 yılında teslim ediliyor...

AKS Focus Beykent fiyatları!

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje İstanbul Beylikdüzü Beykent yükseliyor. Proje 5 blok halinde bulunuyor. AKS Focus Beykent fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

AKS Focus Beykent teslim tarihi!

AKS Focus Beykent teslim tarihi 24 ay olarak belirtiliyor. Metrobüse 1 kilometre yakın mesafede olan projede konutların alanları 70 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü AKS Focus fiyat!

Beylikdüzü AKS Focus fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak değişiyor. 24 ay vade farksız taksit yapılabilen proje 130 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

AKS Focus ev fiyatları!

AKS Focus ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan proje 272 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor.

AKS Focus Beykent satış ofisi!

AKS Focus Beykent satış ofisi telefon numarası 0212 856 02 57 olarak belirtiliyor. Daire fiyatlarının 250 bin TL'den başladığı proje metrobüse 1 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

AKS Focus ödeme planı!

AKS Focus ödeme planı kapsamında lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı projede 272 tane daire ve 10 tane mağaza yer alıyor.

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları!

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. AKS Grup İnşaat imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Beylikdüzü AKS Focus nerede?

AKS Focus Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü AKS Focus nerede?

AKS Focus fiyat listesi!

AKS Focus fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 8 katlı 5 bloktan meydana geliyor.

AKS Focus Beylikdüzü'nde 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü AKS Focus'ta 272 konut ve 10 dükkan bulunuyor. 14 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Proje 24 ay sonra teslim edilecek.

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Torkam E5 projesi metroyla beraber yaşamı kucaklayacak!

Florya-Sefaköy aksında yükselen Torkam E5 projesi, metro istasyonunu da içinde barındıracak..

Başkentray projesi bugün başlıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren ve banliyö işletmeciliğini daha konforlu, güvenli hale getirecek olan Başkentray Projesi'nin bugün başlayacağı bildirildi.

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları!

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü projesinde daireler Şubat 2018 yılında teslim ediliyor...

AKS 34 İkitelli 1 Nisan'da satışta!

Metro 34, TEM 34, Plaza 34 projelerini hayata geçirilen Eşbah Yatırım ve Akyapı Ortaklığı, 1 Nisan'da AKS 34 projesi için satışlara başlıyor. AKS 34 projesi depo ve dükkanlardan oluşuyor...

Düden Katlı Kavşak Projesi'nin inşaatı başlıyor!

Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu aksı ve Sakarya Bulvarı’nın kuzey aksı 120 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

AKS Grup İstanbul'da yeni projeler yapacak!

AKS Grup Cityscape 2016 Fuarı'nda vizyon projesi Focus İstanbul ile ön plana çıkıyor. AKS Grup İstanbul pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni projelere hazırlanıyor.

Eşbah Yapı Aks 34 projesi geliyor!

Eşbah Yapı, Akyapı,ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen Tem 34 projesinin yüzde 65'i 9 ay içerisinde satıldı. Tem 34 projesini, Eşbah Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Eşbah ile konuştuk. İşte o röportaj...

İzmir Tarih Projesi'nde 3. etap çalışmalarına başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Agora-Kadifekale-Kemeraltı aksında, "tarihi mirası korurken, alandaki ekonomik ve sosyal yaşamı da canlandırmak" hedefiyle yürüttüğü Tarih Projesi’nde 3’üncü etap çalışmalara başladı.

AKS Focus İstanbul

AKS Focus İstanbul projesi 272 daire ve 10 dükkandan meydana geliyor. Beylikdüzü Beykent'te yükselen AKS Focus İstanbul projesi 130 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

AKS Focus İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

AKS Focus İstanbul projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. 130 milyon lira yatırımla yükselen Focus İstanbul projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor...

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü teslim tarihi!

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü projesinde satış fiyatları 250 bin lira ile 825 bin lira arasında değişiyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü'nde lansmana özel yüzde 10 indirim sunuluyor...

AKS Focus projesi Haberi

AKS Focus projesi


AKS Grup İnşaat imzasını taşıyan AKS Focus Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. AKS Focus Evleri projesinde daireler Şubat 2018 yılında teslim ediliyor.


14 bin 500 metrekare alanda yükselen AKS Focus Evleri projesi 272 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. AKS Focus Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor.


AKS Focus projesinde daire alanları 70 ila 150 metrekare arasında değişiyor. Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Peşin alımlarda yüzde 12 indirimin yapıldığı AKS Focus Evleri projesinde yüzde 50 peşin kalanı banka kredili olarak ödeniyor. Yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz ve ara ödemeli seçenekler sunuluyor.



Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları!


1+1'ler 250 bin TL ile 425 bin TL 

2+1'ler 450 bin TL ile 650 bin TL

3+1'ler 625 bin...