03 / 05 / 2024

aks yapı vural sitesi

aks yapı vural sitesi

AKS Yapı'nın Vural Sitesi'ni yıkarak kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi, Emporia Şerifali'nin 1 kaç ay sonra satışa çıkması planlanıyor. Lansman öncesi metrekare birim fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Arev Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arev Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulkadir Vural tarafından kuruldu.

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San. Limited Şirketi kuruldu!

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San Limited Şirketi Küçükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Vural Can tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kara tarafından kuruldu.

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Petek ve Rüstem Vural Hazır ortaklığında kuruldu.

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan ve Nuri Vural tarafından kuruldu.

aks yapı vural sitesi Haberi

aks yapı vural sitesi

Ümraniye, Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında yine Şerifali'de bir projeye imza atıyor. Vural Sitesi'nde gerçekleştirilecek proje kapsamında Vural Sitesi'nin yıkım işlemleri tamamlanmak üzere. 


Yıkıma onay verilse de firma, belediyeden inşaat onayı alacak. Bunun üzerine yaklaşık 1 kaç ay sonra lansmana çıkacak. Henüz bütün detaylar belli olmamış olsa da projenin adı Emporia olarak belirlendi. 


500 konuttan meydana gelecek olan projede 2 blok yer alacak. Proje kapsamında yer alan bloklarda daireler 250/250 olarak paylaşılmış durumda. Proje satışa çıktıktan sonra 2 yıl sonunda da tamamlanacak. 


12 bin metrekare üzerinde inşa edilecek olan projede lansman öncesi metrekare birim fiyatları 4 bin TL olarak belirlendi. Ancak lansman sonrası metrekare birim fiyatları 500 TL artarak 4 bin 500 TL olacak. 


Rezidans dairelerden meydana...