20 / 07 / 2024

Aksa Doğalgaz iletişim

Aksa Doğalgaz iletişim

Aksa Doğalgaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yenibosna Karat 34 iletişim!

Yenibosna Karat 34 iletişim için satış ofisi ile 0212 659 60 93 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 5 bloktan oluşan proje Doğa Şehircilik ve Baş Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim!

Toplam 621 bağımsız üniteden oluşacak olan proje 5 blok halinde yükselecek. Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim için 444 4 136 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Kumla’da doğalgaz çalışmaları başladı!

AKSA Doğalgaz Şirketi Gemlik Müdürü Levent Üstüner, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla’nın doğalgaza kavuşması için 4 yıldır mücadele ettiklerini hatırlattı.

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim!

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanların yer aldığı projede inşaat çalışmalarının yıl sonuna doğru başlaması öngörülüyor.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Aksa Doğalgaz yeni projesiyle tüm engelleri aşacak!

Aksa Doğalgaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Aksa Doğalgaz iletişim Haberi

Aksa Doğalgaz iletişim

Aksa Doğalgaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak. Aksa Doğal Gaz, “Doğal Gaz Acil 187 Hattı”nı arayan engelli abonelerine anında doğal gaz acil ekiplerini sevk ederek engelleri aşacak. Türkiye’de doğal gaz dağıtım hizmeti verdiği 22 il merkezi, 26 ile bağlı toplamda 104 ilçe ve beldede abonelerine kesintisiz ve güvenli gaz hizmeti sunan Aksa Doğal Gaz, başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle engelli abonelerine acil durumlarda çok daha hızlı hizmet götürecek. Can Yoldaşı projesi kapsamında, Aksa Doğal Gaz’ın abone sistemine engelli olduğuna dair kayıt yaptıranlar, “Doğal Gaz Acil 187 Hattı”nı aradığında sistem, çağrının engelli bir aboneden geldiğini otomatik olarak gösterecek. Çağrı merkezindeki görevli de engelli abonenin talebini anlatmasını beklemeden, doğal gaz...