15 / 05 / 2024

Aksa Jeneratörün kaç tesisi var

Aksa Jeneratörün kaç tesisi var

Halen İstanbul, ABD ve Çin’deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör, Adana ve Çin’de iki yeni tesis daha inşa ediyor. Genel Müdür Alper Peker yeni tesislerin devreye girmesiyle 2025’te ilk 3’e girmeyi planladıklarını söyledi.

Hurda fiyatları fırladı! Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs hurda fiyat listesi!

Hurda bakırın ve demirin fiyatına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası hurda fiyatları resmen fırladı. Peki Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu?  Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi.

Vatandaşlara 'Yarısı Bizden' çağrısı: 10 bağımsız bölümlü apartman için 14 milyon TL destek! Sakın kaçırmayın!

Konut sektörü temsilcileri İstanbul'da başlayan 'Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasının kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirtti. İşte kampanyanın detayları ve uzmanların açıklamaları...

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Buğday ekimlerinde büyük şok! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? Çiftçiler bu rakamlara şimdi bakın!

Buğday ekimlerinde bu sezon 20 gün ile 1 ay ileri kayma yaşandı. Peki yurt içi piyasalarda buğday, arpa, mısır fiyatları kaç TL oldu? İşte 25 Kasım 2023 fiyat listesi...

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak... 32 günlük mevduat faizi hesaplamaları resmen yüz güldürdü. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Hesaplara 5 bin 663, 5 bin 521 ve 5 bin 380 TL yatırılacak! Kaçırmayın!

Ekim ayına girmeye sayılı günler kala bankaların mevduat faizi oranları da merak ediliyor. Açıklanan rakamlara göre, hesaplara 5 bin 663, 5 bin 521 ve 5 bin 380 TL yatırılacak... Kaçırmayın...

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Buğday fiyatlarında son dakika yükselişi! Rusya fitili ateşledi: Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları, Rus savaş gemilerinin Karadeniz’de yük gemisine uyarı ateşi açması sonrasında yükseldi. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Aksa Jeneratörün kaç tesisi var Haberi

Aksa Jeneratörün kaç tesisi var

Kazancı Holding bünyesindeki Aksa Jeneratör yapacağı iki yeni yatırımla dünyada alanında ilk 3’e girmeyi planlıyor. Halen İstanbul, ABD ve Çin’deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör yeni fabrikalarından birini Adana’ya inşa edecek. Diğer fabrika ise halen üretim kapasitesi bakımından dünyadaki en büyük jeneratör fabrikası olan Çin’deki tesislerin yanına kurulacak. Halen 20 bini dizel toplam 40 bin adet jeneratör üretim kapasitesiyle alanında Türkiye’de lider, dünyada ilk 5 içinde olduklarını belirten Aksa Genel Müdürü Alper Peker, Adana’daki yeni yatırımın 80 bin metrekare olacağını söyledi. Peker “Adana’daki yatırıma başladık. Çin’in Changzhou kentindeki 100 bin metrekarelik fabrikaya ise ilave 40 bin metrekare daha yatırım öngörüyoruz. Çin’deki yeni tesis aksam ve metal işleme fabrikası olacak. Orada araziyi aldık” dedi.


Adana ve Çin’deki iki yeni yatırımın toplam...