15 / 05 / 2024

Aksa Jeneratörün tesisi nerede

Aksa Jeneratörün tesisi nerede

Halen İstanbul, ABD ve Çin’deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör, Adana ve Çin’de iki yeni tesis daha inşa ediyor. Genel Müdür Alper Peker yeni tesislerin devreye girmesiyle 2025’te ilk 3’e girmeyi planladıklarını söyledi.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi FG Wilson oldu!

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

3. Havalimanı’nın enerji ihtiyacını Aksa karşılayacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) Türkiye tarihinin en büyük havalimanı projesinin enerji ihtiyacını karşılamak için yerli firma Aksa Jeneratör’ü tercih etti.

Üçüncü Havalimanı'nın jeneratörü Aksa'dan!

Türkiye'nin yanı sıra Amerika ve Çin'de de üretim tesisleri olan ve dünya jeneratör liginde beşinci sırada yer alan Aksa Jeneratör Avrupa'dan marka satın almayı planlıyor.

Teksan Jeneratör, Tayland'da hastane sektöründe büyüyor!

Teksan Jeneratör'ün Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör pazarında yurt dışındaki faaliyetlerini artırmak istediklerini belirterek, "Şu an Kuzey Afrika ülkelerinden Grönland'a kadar uzanan geniş bir yelpazede 120'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat odaklı büyüme hedefliyoruz."

Teksan Küba Jeneratör fabrikasını ziyaret etti!

Dünya ekonomisine entegrasyonda önemli gelişmelerin yaşandığı Küba, 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör’ün de radarına girdi.

Aksa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 17 MW'lik jeneratör!

Aksa Jeneratör, Türkiye’nin en prestijli projeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun aydınlatılması için 17 MW gücünde 35 jeneratör seti kurulumu gerçekleştirdi.

Yemen'in imar çalışmalarında Mısır'ın büyük rolü olacak!

Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, "Yemen'in yeniden imarı ve devlet kurumlarının yeniden tesisi için krizi sona erdiren anlaşmaya varılmasının ardından imar çalışmaları konusunda Mısır'ın büyük rolü olacak." dedi.

Aksa Jeneratör, demokrasi nöbetine jeneratör desteği verdi!

Enerji sektörünün önemli oyuncularından Aksa Jeneratör, 10 Ağustos gününe kadar meydanlarda süren demokrasi nöbetine jeneratör setleri ve mobil şarj istasyonlarıyla destek verdi.

Aksa Jeneratörün tesisi nerede Haberi

Aksa Jeneratörün tesisi nerede

Kazancı Holding bünyesindeki Aksa Jeneratör yapacağı iki yeni yatırımla dünyada alanında ilk 3’e girmeyi planlıyor. Halen İstanbul, ABD ve Çin’deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör yeni fabrikalarından birini Adana’ya inşa edecek. Diğer fabrika ise halen üretim kapasitesi bakımından dünyadaki en büyük jeneratör fabrikası olan Çin’deki tesislerin yanına kurulacak. Halen 20 bini dizel toplam 40 bin adet jeneratör üretim kapasitesiyle alanında Türkiye’de lider, dünyada ilk 5 içinde olduklarını belirten Aksa Genel Müdürü Alper Peker, Adana’daki yeni yatırımın 80 bin metrekare olacağını söyledi. Peker “Adana’daki yatırıma başladık. Çin’in Changzhou kentindeki 100 bin metrekarelik fabrikaya ise ilave 40 bin metrekare daha yatırım öngörüyoruz. Çin’deki yeni tesis aksam ve metal işleme fabrikası olacak. Orada araziyi aldık” dedi.


Adana ve Çin’deki iki yeni yatırımın toplam...