04 / 05 / 2024

Aksantaş TOKİ aidat

Aksantaş TOKİ aidat

Orhan Bayram'ın ziyareti, halkın gösterdiği büyük ilgi nedeniyle bir şölen havası içinde geçti. Bayram, Aksantaş TOKİ evlerinde vatandaşlara hitap ederken, belediye başkanı olduğunda aidat ödemesine son vereceğinin müjdesini verdi.

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

TOKİ sakinlerinden aidat zammı eylemi!

İstanbul Arnavutköy'de TOKİ konutlarında 145 Türk Lira'sı olan aidat zamlanarak 245 Lira'ya yükseltildi. Aidatın zamlandığını duyan site sakinleri zammı protesto etmek amaçıyla eylem yaptı.

Maşuk TOKİ'de aidat eylemi!

Maşuk TOKİ diye bilinen Karaköprü ilçesi Seyetantepe mahallesinde bir araya gelen TOKİ konutları sakinleri aidat ve site yönetiminin yeterli bulmadıklarından dolayı eylem yaptı.

TOKİ'den 226 liraya aidat öder gibi ev fırsatı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar ve orta gelirli ailelere yönelik çalışmalara devam ediyor. TOKİ 226 liraya aidat öder gibi ev fırsatı sunuyor.

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

Bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Apartmanda, kat maliklerinin sorumlulukları arasında apartmanın ortak giderlerine katılım da yer alıyor. Peki, bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Bina aidatı ödemeyen ev sahibine ne yapılır?

Binada tüm malikler kapıcı, kaloriferci, bahçıvan ve bekçi giderlerine ve bunlar için toplanacak avansa eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, bina aidatı ödemeyen ev sahibine ne yapılır?

Bina aidatına faiz uygulanır mı?

Bina aidatı, kat malikleri kurulu tarafından belirlenen tarihlerde ve belirlenen miktarda alınıyor. Bu tarih ve oran Kat malikleri genel kurul toplantısında belirleniyor. Peki, bina aidatına faiz uygulanır mı?

Bina aidatı ödenmezse ne olur?

Binalarda ortak alanların giderlerini kat maliklerinin karşılaması gerekiyor. Kat maliklerinden her biri aralarında başka türlü anlaşma olmadıkça eşit olarak aidatı ödemesi gerekiyor. Peki, bina aidatı ödenmezse ne olur?

Kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur?

Apartman ve konut sitelerinde ortak alanların bakımı, temizliği ve günlük hizmetlerin karşılığı olarak maliklerin ve kiracıların belirlenen aidat bedellerini ödemeleri gerekiyor. Peki, kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur?

Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi kampanyasından yararlanmak için son gün 31 Ocak olarak belirlendi. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Aidat faizi borcu nasıl hesaplanır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısında aidat borcunun faize binmesi durumunda nasıl hesaplanacağı ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplandırıyor. İşte Tamer Heper'in köşe yazısı;

Dumankaya D planı: Kira ve aidat garantisi!

Dumankaya D planı kira ve aidat garantisi detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 60 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Aksantaş TOKİ aidat Haberi

Aksantaş TOKİ aidat


30 Mart yerel seçimlere kalan süre azaldıkça, CHP'nin Yüreğir'de düzenlediği her toplantı bir şölen havasına dönüşmeye başladı. Aksantaş TOKİ Evleri'nde bir mahalle toplantısına katılan CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram'ın bu ziyareti de, halkın gösterdiği büyük ilgi nedeniyle bir şölen havası içinde geçti. Bayram, Aksantaş TOKİ evlerinde vatandaşlara hitap ederken, belediye başkanı olduğunda aidat ödemesine son vereceğinin müjdesini verdi.



Adana Çukurova...