28 / 07 / 2024

aksar makina imalat

aksar makina imalat

Aksar Makina İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Aralık 2012 tarihinde Tuzla'da kuruldu...

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Canakay tarafından kuruldu.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Lion Kule Vinç Makina İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Lion Kule Vinç Makina İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 300 bi TL sermaye bedeli ile Savaş Akkaya tarafından kuruldu.

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Ceylan tarafından kuruldu.

Nikatek Mühendislik Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nikatek Mühendislik Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dinçer ve İsmail Delibaş tarafından kuruldu. 

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Seymenler İnşaat Makina Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymenler İnşaat Makina Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arslan Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde kuruldu.

2 maddede düşük aidatlı site imalatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' düşük aidatlı site imalatı '' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yeşil tarafından 215 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Özekinci Yapı Malzemeleri Lojistik Nakliye ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekinci Yapı Malzemeleri Lojistik Nakliye ve Makina Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Ekinci tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Tuzla, İcmeler Mahallesi, Deniz Gülü Sokak'ta kuruldu.

aksar makina imalat Haberi

aksar makina imalat

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin alanları; Şirket konusu ile ilgili her türlü makine teknik malzeme ve bunlara ait yedek parçalarının imalatını alım satımını ithalatını ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tuzla Aydınlı Mahallesi Yankı Sokak No:15  adresinde faaliyete geçirilen şirketin müdürlüğünü 26 Aralık 2022 tarihine kadar Ömer Sarıalioğlu, Burak Sarıalioğlu, Dilek Aksu, Erdal Aksu...