05 / 07 / 2024

Aksaray Ağaçören Site

Aksaray Ağaçören Site

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, siteye ait 46 adet işyeri yapım işini ihaleye çıkardı. İhale, 18 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

TOKİ'den Aksaray'a 270 konut, 178 dükkan ve 129 ofis geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesinin ihalesi 9 Haziran'da yapılacak. Projede 270 konut, 178 dükkan ve 129 ofis yer alacak.

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

TOKİ'den Aksaray'a 694 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray'da 694 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aksaray Ağaçören’de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Aksaray projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Aksaray Ağaçören projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Ağaçören 2022 sosyal konut projesi...

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesi bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 32 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor.

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ'den Aksaray'a 694 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 694 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Aksaray'a 158 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Adil Karaismailoğlu'ndan Aksaray'a Yüksek Hızlı Tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Aksaray'ın Yüksek Hızlı Tren isteğini bildiklerini ve bu konuda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

TOKİ Aksaray 73 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Ağaçören İlçesi, 73 Adet Konut ,12 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Aksaray Ağaçören Site Haberi

Aksaray Ağaçören Site

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesine ait 46 adet işyeri yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek.


Yapım işinin keşif bedeli 6 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 


İhale, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154   8. Kat Toplantı Salonu Çankaya-Ankara adresinde 16 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için