29 / 04 / 2024

Aksaray Aratol kanalizasyon çalışmaları

Aksaray Aratol kanalizasyon çalışmaları

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ekibiyle birlikte Aratol mevkiinde yapımı devam eden 18 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi. 2 ay içinde Aratol’un kanalizasyonunun tamamlanacağı öğrenildi...

Aksaray'da 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Aratol Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar durumu Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu olarak belirlenen arsanın satış bedeli 10 milyon 740 bin 100 TL olarak belirlendi.

Aksaray'da drenaj hattı çalışmalarına başladı!

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin alt yapısı tamamlandıktan sonra yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirtti.

Aksaray OSB altyapı yapım ihalesi 29 Eylül'de!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB ilave alanına ait yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 29 Eylül 2015'te gerçekleşecek.

Aksaray İSKİ binasının olduğu arazi yeşil alan olacak!

Aksaray'da bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait binanın "Meydan Projesi" kapsamında yıkılmasına karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

Aksaray'da tapular dağıtılıyor!

AKSARAY Belediyesi Yeni Mahalle, Somuncu Baba, Gerentol, Tacin, Nakkaş, Aratol, Kazıcık Tolu. İsmailağa Tolu ve Taşpazar Mahalleleri'ni kapsayan toplam 2 bin 800 vatandaşa tapularını dağıtıyor.

Refik Gündoğar: Aksaray'ın imar planında köklü değişiklikler yaptık!

Aksaray Belediyesi emlakçılarla biraraya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Refik Gündoğar, belediye meclis salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray'da imar konusuna birçok yenilik getirdiklerini söyledi.

Afyon Dinar'da kanalizasyon arıza çalışması başlatıldı!

Belediye Başkanı Saffet Acar'ın telsiz veya telefon ile devam bilgi aldığı kanalizasyon arıza ekipleri ev, iş yerleri ve kanalizasyon hatlarında meydana gelen tıkanma ve kanalizasyon arızalarına gece gündüz müdahale ediyor.

Sakarya Kemalpaşa'ya 6 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeniyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Kemalpaşa Mahallesinin kanalizasyon ve yağmursuyu sorununu çözmek için çalışma başlatıldı. Bölgeye 6 bin 500 metre kanalizasyon ve bin 300 metre yağmursuyu hattı döşeniyor.

Aksaray'da belde ve köyler sağanak yağış nedeniyle sular altında kaldı!

Aksaray 'da öğleden sonra başlayan sağanak yağış nedeniyle Hasan Dağı Bölgesinde bulunan belde ve köyler sular altında kalırken, Taşpınar Beldesindeki birçok köprülerde çökmeler meydana geldi.

Aksaray Müteahhitler Birliği, Haluk Şahin Yazgı ile bir araya geldi!

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi ile tanışma ve istişare yemeğinde bir araya geldi. Programa çok sayıda AKMÜB üyesi katıldı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya'da 90 kilometrelik kanalizasyon hattı oluşturacağız!

AK Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “İlçemizde 90 kilometrelik kanalizasyon hattı oluşturacağız, çalışmalara başladık. Toplanan atık suları Alifuatpaşa’da inşa edilecek atık su arıtma tesisinde arıtacağız" dedi

Kütahya'da kanalizasyon kazısında bin 500 yıllık arşitrav bulundu!

Kütahya'nın Simav ilçesinde kanalizasyon kazısı sırasında Bizans dönemine ait olduğu tahmin edilen bin 500 yıllık arşitrav bulundu. Arşitrav: Sütunların üzerine konulan yatay hatıllara verilen isim...

MÜSİAD Aksaray Şubesi'nin İnşaat Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Aksaray Şubesi' nin İnşaat Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Haluk Şahin Yazgı, inşaat sektörünün önemine dikkat çekti.

Aksaray Aratol kanalizasyon çalışmaları Haberi

Aksaray Aratol kanalizasyon çalışmaları


Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ekibiyle birlikte Aratol mevkiinde yapımı devam eden 18 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi.


Kanalizasyon çalışmaları hakkında ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Yazgı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir şehirde altyapı olmazsa olmaz. Biz Aksaray belediyesi olarak şehrimizin kanalizasyon problemini tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bilindiği üzere Aratol’da 18 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yapıyoruz. Çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Allah izin verirse 2 ay içinde Aratol’un kanalizasyonu tamamen bitmiş olacak. Aratol’lu hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.



Samsun A...