29 / 04 / 2024

Aksaray Aratol kanalizasyonu ne zaman bitecek

Aksaray Aratol kanalizasyonu ne zaman bitecek

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ekibiyle birlikte Aratol mevkiinde yapımı devam eden 18 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi. 2 ay içinde Aratol’un kanalizasyonunun tamamlanacağı öğrenildi...

Aksaray'da 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Aratol Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar durumu Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu olarak belirlenen arsanın satış bedeli 10 milyon 740 bin 100 TL olarak belirlendi.

Aksaray'da tapular dağıtılıyor!

AKSARAY Belediyesi Yeni Mahalle, Somuncu Baba, Gerentol, Tacin, Nakkaş, Aratol, Kazıcık Tolu. İsmailağa Tolu ve Taşpazar Mahalleleri'ni kapsayan toplam 2 bin 800 vatandaşa tapularını dağıtıyor.

Aksaray Belediyesi yolcu bekleme durağı kuruyor!

Aksaray Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü toplu ulaşım güzergâhlarında, yolcuların bekleme süresi boyunca çevre ve hava şartlarından etkilenmemesi için yeni açılan otobüs hattında belirlenen noktalara yolcu bekleme durakları kuruyor

Aksaray ve Sakarya'da jeotermal ihalesi yapılacak!

Aksaray 'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak...

Aksaray'da 18 jeotermal ihalesi yapılacak!

Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve de 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak.

Aksaray tanıtım günleri başladı!

Geçtiğimiz yıl başkent Ankara'da tanıtımı yapılan Aksaray tanıtım günlerinin ikincisi İstanbul Feshane 'de gerçekleşiyor. Bugün açılışı yapılan “İstanbul Kökleriyle Buluşuyor” fuarında Aksaray Eskil 'de tanıtılacak.

Aksaray'da toplu ulaşım anketi yapıldı!

Aksaray'da toplu ulaşım sorununu çözmek için geniş çaplı araştırma ve çalışmalar yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, toplu ulaşım konusunda zaman zaman radikal kararlar alarak sorunları çözmekte oldukça kararlı.

Özelleştirme İdaresi, Aksaray Taşpazar gayrimenkulünü özelleştirme kapsamına aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aksaray Merkez ilçesi, Taşpazar Mahallesi 3950 ada 14 numaralı 24 bin 101 metrekare yüzölçümüne sahip arsayı 31 Aralık 2020 yılına kadar özelleştirecek...

Aksaray'da afet toplanma alanı imara mı açıldı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.Aksaray'da afet toplanma alanı imara mı açıldı?

İstanbul Aksaray'da afet toplanma alanına otel ve konut yapılacak!

Aksaray' da, "afet toplanma alanı" olarak kullanılan 8 bin metrekarelik arazi, 5 katlı otel, konut projeleri ve tarihî bir caminin ihyası yapılmak üzere imara açıldı...

Aksaray OSB’deki yangın söndürüldü!

Aksaray'da lastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Yangın 30 personelin katılımıyla yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucunda söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin fabrikadaki soğutma çalışmaları sürüyor.

1937 yılında Aksaray'da 430 metrekare arsa 1.720 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 11 lira olduğu 1937 yılında, Aksaray'da Mesihpaşa Caddesi'nde 430 metrekare arsa bin 720 liraya satılacakmış. 1937 yılında 156 adet altın karşılığında Laleli semtinden arsa alınabiliyormuş.

32. Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali yapıldı!

32. Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali başladı. Bu yıl 32' incisi düzenlenen Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Geleneksel Ihlara Vadisi Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Aksaray Aratol kanalizasyonu ne zaman bitecek Haberi

Aksaray Aratol kanalizasyonu ne zaman bitecek


Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ekibiyle birlikte Aratol mevkiinde yapımı devam eden 18 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi.


Kanalizasyon çalışmaları hakkında ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Yazgı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir şehirde altyapı olmazsa olmaz. Biz Aksaray belediyesi olarak şehrimizin kanalizasyon problemini tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bilindiği üzere Aratol’da 18 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yapıyoruz. Çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Allah izin verirse 2 ay içinde Aratol’un kanalizasyonu tamamen bitmiş olacak. Aratol’lu hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.



Samsun A...