02 / 05 / 2024

Aksaray battı çıktı projesi

Aksaray battı çıktı projesi

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatası olduğunu belirten sanayi esnafı, kepenk kapatacaklarını belirtti.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesi bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 32 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor.

Aksaray'da bir binanın balkonu çöktü!

Aksaray'da bir binanın balkonunun, evin giriş kapısının üzerine çöktü. Çökme sonucu mahsur kalan 75 yaşındaki kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Aksaray'da inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Aksaray'da inşaat halinde olan bir binanın betonunun dökümü esnasında yaşanan çökme nedeniyle iki işçi yaralandı.

Mersin'in üçüncü battı-çıktı projesi yolda!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ulaşımda çağ atlattığı Mersin’de bir ulaşım projesi daha hayata geçiriyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Aksaraylı esnaflar kepenk kapatacak!

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatası olduğunu belirten sanayi esnafı, kepenk kapatacaklarını belirtti.

İskenderun battı-çıktı projesi bisikleti kapsamalı!

Mimar Bahadırlı, “Şehir içi trafiğini yan yollarla düzenlerken, transit yoldan ayırırken yaya ve bisiklet trafiğini de dikkate alıp orada çözmek lazım. Onu da İskenderun´a kazandırmak lazım” dedi.

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni projeler şehirde start aldı. 4 battı-çıktı ile 2 tane çevre yolu yatırımı hayata geçiriliyor.

Aksaray'da daire fiyatları 300 bin TL'ye çıktı!

Aksaray'da yapılan daire fiyatları tavan yaptı. 2016'da 150 ile 200 bin TL arasında olan fiyatları 2017'de 300 bin TL'ye kadar yükseldi.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Gaziemirliler yeni alt geçit istiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı battı çıktıların aynısının bu yolun uzantısında bulunan Yeşillik Caddesi'ne yapılmaması tepkilere neden oluyor.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Aksaray battı çıktı projesi Haberi

Aksaray battı çıktı projesi

Eski sanayi esnafı, Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatasından dolayı kepenk kapatacaklarını açıkladı.


Battı çıktı projesi ile ilgili olarak  eski sanayi caddesinde  bulunan esnaflar görüşlerini şu  şekilde dile getirdiler.


Lokantacı bir esnaf; Eylül  ayı bittikten sonra  yapılabilecek bir proje idi.2. aya kadar sürdürülebildi. Herhangi bir esnafa veya kimseye çalışma hakkında  bir şey söylenmedi. 15 Temmuzda zaten iş yapamadık. Kış geldi, kış çıktı tam bahar geldi. Tam bir de alt geçit üst geçit geldi. Bizim kiramız var, vergimiz, SSK’mız   var. Ödemelerimiz var giderlerimiz var. Tam  iş yapacağımız vakit iş yapamıyoruz. Bu giderleri nerden karşılayacağız. Ne yapalım dükkanımızı kapatıp gidelim mi? Tamam yapılabilecek bir şey aslında, yapılması çok iyi olur tasvip ediyoruz    başkanımızın sonuna kadarda arkasındayız ama...