22 / 07 / 2024

Aksaray Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri

Aksaray Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri

Aksaray Belediyesi, çeşitli mahallelerde bulunan 3 adet daire, 25 adet parseli 2886 sayılı Devlet ihale kanununun 45’nci maddesine göre açık arttırma usulü ile satışa sunuyor.

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Aksaray'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Aksaray Belediyesi, kent genelinde risk taşıyan binaların yıkım işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray'da riskli binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Aksaray Belediyesi, kent genelinde tehlike yaratan binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul’da muhtelif alanlarda yer alan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ’ın mülkiyetindeki gayrimenkulleri 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Aksaray Belediyesi'nden kira ödemelerinde indirim!

Aksaray Belediyesi, pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren esnaflar için kira ödemelerinde indirim yapma kararı aldı. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Aksaray Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri Haberi

Aksaray Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri

Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 5019 ada, 1 parselde bulunan 6346 metrekare akaryakıt istasyonu yeri kapalı teklif usulü ile satışa sunulacak. Satışı yapılacak olan daire ve arsaların ihalesi, 24.08.2016 tarihinde saat 14.00’de belediye encümeni huzurunda belediye meclis salonunda gerçekleşecek.


Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Aksaray merkez Zafer Mahallesi 5019 ada, 1 parselde bulunan 6346 m2 Akaryakıt istasyonu yeri (arsa)nın ihalesi, 08.09.1993 tarih ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi uyarınca, 36-37-40 ve 43’ncü maddelerde belirtilen hükümler doğrultusunda kapalı teklif usulü (arttırma) ile satış ihalesi yapılacaktır. Satışı yapılacak olan Akaryakıt istasyonu yerinde tır kamyon otoparkı, otel, motel, lokanta gibi tesisler, teşhire ticarete yönelik mağazalar ile spor tesisleri de bulunabilen bakım Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonları yer alabilir....