02 / 05 / 2024

Aksaray Belediyesinin projeleri

Aksaray Belediyesinin projeleri

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu! Bu ilçeye tam 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Eskil projeleri 10 Kasım 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Bakanlığın Aksaray projeleri ve yatırımları TBMM'de!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Aksaray ili ile ilgili hazırladığı projelere ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Aksaray'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapılan Eski Terminal, Aksaray Belediyesinin kentsel dönüşüm projesiyle tamamen yenilendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Aksaray'daki eski terminal binası dönüşüyor!

Aksaray’da belediyenin önemli projeleri arasında yer alan ve şehre modern bir görünüm, kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan eski terminal dönüşüm projesi devam ediyor.

Aksaray'ın dev projeleri tanıtıldı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.

Aksaray Orduevi yıkılıyor!

İstanbul Fatih'teki Aksaray Orduevi yıkılarak yeniden yapılacak. 15 Temmuz öncesinde Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, Fatih Belediyesi'yle imar ve inşaat detaylarını görüşerek yeni projeleri hakkında bilgi verdi ve yeni orduevinin projesiyle ilgili çalışma başlattı.

Aksaray Belediyesinin projeleri Haberi

Aksaray Belediyesinin projeleri

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.


Hafta sonu belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yazgı, hep birlikte otobüse binerek şehir turuna çıktı ve belediyenin projelerini yerinde görüp inceleme imkanı sağladı. Başkan Yazgı, belediye meclis üyeleriyle birlikte düzenlenen hizmet tanıtım gezisi kapsamında lise kavşağında yapılan düzenlemeden başlayarak sırasıyla 2. Kılıçaslan Hamamı ve Kültür Merkezi Projesi, halk otobüsleri bekleme alanı, Azmi Milli Kapalı Otopark ve Çocuk etkinlik alanı, Piri Mehmet Paşa Çarşısı projesi, Kapalı Salıpazarı, İtfaiye ek binası, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Tematik Park projelerini yerinde görüp inceleme yaptı. Hizmet gezisinin ikinci bölümü ise Kılıçaslan Parkı Nikah Salonu ve Kır Düğün alanı ile başladı. Akin Kavşak düzenlemesi, Yunus Emre Spor...