06 / 05 / 2024

Aksaray Ereğlikapı resmi kurum binası ihalesi

Aksaray Ereğlikapı resmi kurum binası ihalesi

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. İhale 18 Ağustos'ta yapılacak..

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Belediye dubleks dükkanlar satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Merkez ilçesi Ereğlikapı'da yer alan 4 adet dubleks mağazayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili tüm detaylar...

Aksaray'da 4 dubleks mağaza satılıyor! İş yeri alacaklar dikkat! 

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 4 adet dubleks mağazayı 6 milyon 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Konya Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Ereğli ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aksaray'da 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Aksaray Merkez Yeşilova Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 1 yıllığında kiraya verecek.

Aksaray için acele kamulaştırma kararı!

Aksaray ili Ortaköy ve Ağaçören sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aksaray'da acele kamulaştırma kararı!

Aksaray ili Yenikent İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Aksaray'da 12.2 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Aksaray Belediyesi, Taşpazar'daki arsa ile Ereğlikapı'daki 4 mağazayı ihale ile satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8 Eylül'de gerçekleşecek...

THK Aksaray'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Hava Kurumu tarafından Aksaray'ın Merkez İlçesi'ne bağlı Ereğlikapı Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi yaptırılıyor. İhale 22 Haziran'da gerçekleşecek..

Aksaray Belediyesi'nden 43.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Aksaray Belediyesi K.Bölcek, Taşpazar ve Ereğli Mahallesi'ndeki 7 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 18 Nisan'da yapılacak..

Aksaray Ereğlikapı resmi kurum binası ihalesi Haberi

Aksaray Ereğlikapı resmi kurum binası ihalesi

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. Ereğlikapı Mahallesi'nde 3 Katlı betonarme İdare Binası ve Arsası yapım işi için ihale bedeli 11 milyon 797 bin 819 lira olarak belirlendi. 


ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:


1 - Arsa karşılığı inşaat ihalesi sonucu yükleniciye devri öngörülen taşınmazın bedeli olan 11.797.819,77.-TL ile yapılacak inşaata ilişkin uygulanacak proje bedeli olan 7.011.622,06.-TL arasındaki 4.786.197,71.-TL tutarındaki farka verilecek teklifin eklenmesi suretiyle Hazineye ödenecek nakden ve peşin bedelin tespiti için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince Pazarlık Usulü ile 18.08. 2017 tarih ve saat 10:00'da Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü makam odasında toplanacak komisyon marifetiyle yapılacaktır.

2 - Yukarıda Tablo 1 - de belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz...