29 / 04 / 2024

Aksaray Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor

Aksaray Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor

Aksaray Belediyesi, mevcut hayvan barınağına ek olarak kapasitesi, yapılan işlemleri ve mimari yeterliliği ile modern bir Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kurdu.

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Alanya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaatı tamamlanan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, barınağın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Bingöl Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yapıldı!

Konu hakkında açıklamada bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Hayvan Bakımevi Projesi’nin 16 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacağını ifade etti.

Aksaray'da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor!

Aksaray Belediyesi, mevcut hayvan barınağına ek olarak kapasitesi, yapılan işlemleri ve mimari yeterliliği ile modern bir Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kurdu.

Aksaray'a yeni hayvan merkezi yapılıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.

Alanya’ya hayvan barınağı ve mezarlığı yapılıyor!

Alanya Demirtaş Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine yapımına başlanan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Bayrampaşa'ya hayvan toplama merkezi kurulacak!

Bayrampaşa Şehir Parkı'na "Hayvan Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi" kurulacak. Hayvan Toplama Rehabilitasyon Merkezi ile bunlara hizmet verecek Veteriner İşleri İdari Tesis Binası için İmar Komisyonu ve ilgili kurumlar, olumlu görüş belirtti.

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Aksaray'da TOKİ 400 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Aksaray 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 6 Şubat 2014 tarihinde yapılacak...

TOKİ Aksaray'da 400 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Aksaray 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 6 Şubat 2014 tarihinde yapılacak...

Aksaray Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor Haberi

Aksaray Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor

Sokak hayvanlarının rehabilitasyonunun hem hayvan, hem çevre, hem de insan sağlığı açısından son derece önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni merkezin, sokak hayvanlarına gösterdikleri hassasiyetin bir yansıması olduğunu ifade etti. Başkan Yazgı, yeni merkezin gerek alan, gerekse mekan standartlarının üst düzeyde olduğunu ifade ederek, “Şehir sadece bizim değil. Aynı zamanda bu şehirde sokak hayvanları da yaşıyor. Bu hayvanların başıboş şekilde yaşaması pek çok sorunu ortaya çıkarabilir. Belediye olarak kurduğumuz yeni merkezde sokak hayvanlarının hastalıkları tedavi ediliyor, aşılamaları yapılıyor ve olası sorunlar ortaya çıkmadan önleniyor” dedi.

Toplam 3 bin 500 metrekare alana sahip olan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde açık ve kapalı bölümler bulunuyor. Sokak hayvanları, mevsimlere göre günün belirli saatlerinde bu alanlarda korunaklı bir şekilde yaşayabiliyor. Hayvanların sulama ve...