18 / 05 / 2024

aksaray İMKON Başkanı değerlendirmesi

aksaray İMKON Başkanı değerlendirmesi

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yeni Cumhurbaşkanlığı binasının Türk müteahhit, mühendis ve mimarlarının geçmişten geleceğe uyum ve başarısının en güzel şekliyle uygulanması olduğunu ifade etti.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

Aksaray Hamidiye ve Zincirli'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı Kentsel dönüşüm konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün Aksaray da ki ayağına Hamidiye mahallesi ile Zincirli mahallesinden başlanılacağını söyledi.

Ömer Gümüşay Aksaray Müteahhitler Birliği yeni başkanı oldu!

Aksaray müteahhitler birliği 6. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ömer Gümüşay’ın tek liste ile aday gösterilmesi ile yeni başkan Ömer Gümüşay oldu. Kuzucular otelde yapılan genel kurula müteahhitler yoğun ilgi gösterdi.

İMKON Başkanı Tellioğlu: Sektörün mesleki çerçevesi yok

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'de sektörün sorunlarının yüzde 90'ının sektörün mesleki çerçevesinin olmayışından kaynaklandığını söyledi. Tellioğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nde konuştu.

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu: Bazı inşaatlarda kalitesiz demir kullanılıyor!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, incelemelerde bazı inşaatlarda S 420 kalitesi dışında demir kullanıldığının tespit edildiğini, kimi demir üreticilerinin müteahhitlere düşük kalitede demir verdiğinin anlaşıldığını belir

İMKON Başkanı'ndan Ak Saray yorumu!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yeni Cumhurbaşkanlığı binasının Türk müteahhit, mühendis ve mimarlarının geçmişten geleceğe uyum ve başarısının en güzel şekliyle uygulanması olduğunu ifade etti.

AK Parti, 35 ildeki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı!

Adalet ve Kalkınma Partisi, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum, Elazığ ve Giresun'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı...

İnşaat Müteahhitleri Genel Başkanı Tahir Tellioğlu Cumhuriyet için konuştu!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON ) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Cumhuriyet’in Türkiye’nin çağdaş tarih sahnesinde hak ettiği yere gelmesinde en önemli unsurlardan biri olduğunu söyledi...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

aksaray İMKON Başkanı değerlendirmesi Haberi

aksaray İMKON Başkanı değerlendirmesi

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yeni Cumhurbaşkanlığı binasının Türk müteahhit, mühendis ve mimarlarının geçmişten geleceğe uyum ve başarısının en güzel şekliyle uygulanması olduğunu ifade ederek, “Mimarlar Odası Ankara Şubesinin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili yaptığı  'Alaturka Tuvalet' benzetmesi, teknik yorumlardan uzak, son derece çirkin, yakışık almayan, ideolojik bakışın dışa vurumudur" dedi.

Tahir Tellioğlu, kamuoyunda “Ak Saray” olarak bilinen yeni Cumhurbaşkanlığı binasıyla ilgili yaptığı açıklamada, binanın yapım aşamasından bu yana, içte ve dışta çok sayıda engel ve eleştiriye maruz kaldığını hatırlattı.

İlk olarak inşaatın yapım aşamasında durdurulmaya çalışıldığını, bu girişimden sonuç alınamayınca, binanın 'kaçak' olduğu imajını bilinçaltına yerleştirmek için, uluslararası medyanın da desteği alınarak, yeni Cumhurbaşkanlığı binasını, uluslar arası düzeyde itibarsızlaştırma kampanyaları yapıldığını vurgulayan Tellioğlu, “Son olarak, Ankara Mimarlar Odasını Başkanı...