29 / 04 / 2024

Aksaray İSKİ yerine ne gelecek

Aksaray İSKİ yerine ne gelecek

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

Üsküdar'da eski bir binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Üsküdar Esentepe Camisi'nin yerine yenisi yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Üsküdar Kirazlıtepe'de riskli olduğu için yıkılan Esentepe Camisi'nin yerine yenisinin yapılacağını açıkladı. Turan ''Can güvenliği söz konusu olduğu için orası yıkıldı. Daha güzelini yapacağız'' şeklinde konuştu.

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Aksaray İSKİ binasının yıkıldığı alan ne olacak?

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

Üsküdar’a yapılacak dönme dolap için siluet tartışması!

Üsküdar’daki Harem Otogarı’nın yerine yapılması planlanan dev dönme dolap, siluet tartışmasını tekrar alevlendirdi. İşte uzmanların o görüşleri...

Üsküdar Harem Otogarı'nın yerine İstanbul Eye yapılacak!

İngiltere’nin simgelerinden London Eye’ın aynısı İstanbul’a yapılacak. Üsküdar'daki Harem Otogarı'nın yerine yapılacak olan dev dönme dolap inşa edilecek.

Üsküdar'a 2 yeni stat müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dev projelerinin ayrıntılarını Karar Gazetesi'ne anlattı. Buna göre Beylerbeyi Stadı yıkılacak, yerine iki stat kurulacak.

Hilmi Türkmen: Üsküdar 3 kat büyüyecek!

Göreve geldiği 2 yılda Üsküdar'a 200 eser kazandırdığını söyleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Mega projeler sayesinde Üsküdar'ın taşı toprağı artık yakut. Biz belediyeciliği, kendimizi halkın yerine koyarak yaparız'' dedi.

Hilmi Türkmen: Üsküdar'da plan sorununu çözdük!

2 yılda Üsküdar’a kazandırılan 200 eserin sunumunu yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, vatandaşlara sorunların çözümü noktasında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Üsküdar’da nefes alan, Üsküdar’a nefes vermeli” dedi.

Aksaray İSKİ yerine ne gelecek Haberi

Aksaray İSKİ yerine ne gelecek

İSKİ'nin 2 yıl önce yıkılan Aksaray'da yer alan eski binasının yerine yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi için ihale duyurusu yapıldı.  



Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Fatma Aksu'nun haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Fatih İlçesi, eski İSKİ Binası Yeri Zeminoltu Otapark ve Düzenleme İnşaatı Yapım İşi ihalesi 19 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. İhale açık ihale yöntemiyle yapılacak ve inşaatın büyüklüğü 13 bin 560 metrekare olacak. 



Aksaray Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'ne göre zemin altında yaklaşık 350 araçlık 3 katlı otopark olacak.
Projenin zemin üstü de yeşil alan olarak kullanılacak. Projede bir de kafe yer alacak. Projeye, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanıp, 400 gün içinde...