03 / 05 / 2024

Aksaray jeotermal ihaleleri

Aksaray jeotermal ihaleleri

Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve de 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak.

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Aksaray'da 2 adet jeotermal alan ihalesi yapılacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Güzelyurt ve Merkez'de bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak Arama sahasını ihaleye çıkarıyor. İhalesi 9 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

4 ilde ruhsatlı jeotermal alan ihaleye çıkıyor!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Kırklareli, Tekirdağ, Aksaray ve Nevşehir'de bulunan ruhsatlı jeotermal alanı ihaleye çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kırşehir'de 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Merkez ve Mucur'da bulunan 3 jeotermal kaynak arama ruhsat sahalarını ihaleye çıkardı. Söz konusu alanların ihaleleri 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacak.

Aksaray'da jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Aksaray'da bulunan 1 adet Jeotermal Kaynak Arama sahası 3 yıl süre ile arama ruhsatı verilmesi amacıyla Açık Teklif Usulü (Artırma) ile ihale edilecek.

4 ildeki jeotermal alanlar ihale edilecek!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü tarafından Aksaray, Eskişehir, Konya ve Kırklareli'de bulunan ruhsatlı jeotermal alanlar 5 Mayıs 2015 tarihinde ihaleye çıkartılacak.

Aksaray ve Sakarya'da jeotermal ihalesi yapılacak!

Aksaray 'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak...

Aksaray'da 18 jeotermal ihalesi yapılacak!

Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve de 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak.

Zorlu Enerji yeni jeotermal santraller hayata geçirecek!

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, İsrail'de yüzde 25 paya sahip oldukları 840 MW'lık Dorad doğalgaz santralinde en geç Mart ayında üretime başlayacaklarını ve bunun yanı sıra Türkiye'de bu yıl iki yeni jeotermal tesis yapacaklarını söyledi...

Zorlu Enerji Kızıldere Jeotermal Santrali'nin belgeselini hazırladı!

Zorlu Enerji tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2013 yılının Eylül ayında açılışı gerçekleşen 80 MW kurulu kapasiteye sahip Türkiye'nin en büyük jeotermal enerji santrali Kızıldere Jeotermal Santrali'nin belgesel haline getirildiği bildirildi...

Aksaray OSB'de yatırım için arsa tahsisleri devam ediyor!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Yönetim kurulu toplantısında 440 kişinin istihdam edile bileceği 120 dönüm civarında daha arsa tahsisi gerçekleştirildiği bildirildi...

Gökhan Karaçoban: Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız!

Alaşehir'de yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi...

Efsun Jeotermal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsun Jeotermal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Etsun Entegre Tarım Ürünleri Sanayi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Levent Polat Plaza'da kuruldu

Aksaray jeotermal ihaleleri Haberi

Aksaray jeotermal ihaleleri

Aksaray ve Sakarya'da jeotermal kaynak arama sahası ihaleleri gerçekleştirilecek.


Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak. 


Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanlarına göre, Aksaray'da yer alan toplamda 71 bin 500 hektarlık 18 jeotermal kaynak arama sahasına 3 yıl süre ile arama ruhsatı verilmesi amacıyla açık teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.  


İhale şartnamesi 120 lira karşılığında alınabilecek.  


Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası


Sakarya'nın Geyve ve Hendek ilçelerindeki 400, 2 bin 300 ve bin 146 hektarlık doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve Söğütlü ilçesindeki bin 665 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek.   


İhaleye girecek isteklilerin her bir ihale için ayrı hazırlanmış şartname...