08 / 05 / 2024

Aksaray konut satış verileri

Aksaray konut satış verileri

2015 Yılında Aksaray'da el değiştiren konut satışları 2016 yılı için de inşaat sektöründe hedeflerin büyümesine yol açtı. Vatandaşlar daha çok eski konutlarını satıp yeni konutlara yöneliyor.

Orta Anadolu'daki 5 ilde 2019'da 26 bin 840 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre; Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de 2019'da 26 bin 840 konut satıldı...

Orta Anadolu'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de Ağustos ayında konut satışları bir önceki aya göre artış gösterdi.

Nevşehir’de Temmuz ayında 232 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Kırıkkale ve Aksaray illerinde Temmuz ayında yapılan konut satışlarının rakamları açıklandı.

Aksaray’da 70 adet konut satış başvurusu başlıyor!

Aksaray Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde bulunan toplam 70 adet konut satışı yapılacak.

Nevşehir'de Şubat'ta 205 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürlüğü Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kırıkkale’de Şubat ayında konut satış rakamlarını açıkladı.

İç Anadolu'daki 5 ilde 16 bin 57 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de yılın ilk 9 ayında 16 bin 57 konut satışı yapıldı - Bölgedeki konut satışlarında Kırıkkale 4 bin 126 işlemle ilk sırada yer aldı

Aksaray'da konut satışları düştü!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün TÜİK verilerine göre il bazında konut satışları açıklandı. Verilere göre, 2016 yılında Aksaray'da konut satışları bir önceki yıla göre düştüğü gözlemlendi.

Orta Anadolu’da 6 ayda 10 bin 16 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Orta Anadolu’daki Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde’de yılın ilk 6 aylık döneminde 10 bin 16 konut satışı yapıldı.

Orta Anadolu'daki 5 ilde, 10 bin 16 konut satıldı!

Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de yılın ilk 6 aylık diliminde, 10 bin 16 konut satıldı. Orta Anadolu Bölgesi'ndeki 5 ilde bu yıl en çok konut satışı bin 953 adetle Mart ayında yapıldı.

Kırşehir'de üç ayda toplam 758 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde'de yılın ilk 3 aylık döneminde 4 bin 860 konut satışı yapıldı... Bölgedeki konut satışlarında Kırıkkale bin 172 işlemle ilk sırada yer alırken, Nevşehir 758 satışla en az konutun satıld

Orta Anadolu'da 3 ayda 4 bin 860 konut satıldı!

Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerini kapsayan Orta Anadolu'da yılın ilk çeyreğinde 4 bin 860 konut satış yoluyla el değiştirdi. Kırıkkale, bu iller arasında bin 172 konut satışıyla ilk sırada yer aldı.

Eylül ayında Niğde'de 424 konut satışı yapıldı!

TÜİK verilerine göre, 2015 Eylül ayında Niğde'de 424, Aksaray'da 378, Kırıkkale'de 372, Nevşehir'de 263, Kırşehir'de ise 314 konut satıldığı belirlendi.

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. etap'ta 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede daire fiyatı 77 bin 907 TL olarak belirlendi.

Aksaray konut satış verileri Haberi

Aksaray konut satış verileri

2015 Yılında Aksaray'da el değiştiren konut satışları 2016 yılı için de inşaat sektöründe hedeflerin büyümesine yol açtı. Vatandaşların konutlara olan ilgisi ve sayının yüksek olmasının nedeni olarak ise yeni yapılan ve yaşam alanları olarak diğerlerinden daha lüks olan konutlara yönelme olarak değerlendiriliyor. Vatandaşlar daha çok eski konutlarını satıp yeni konutlara yöneliyor. Bu hareketlilik sayesinde yaklaşık 10 yıldır Aksaray inşaat sektöründe emsal illere fark atarken düşük gelirli vatandaşlar ise yeni yapılan binalara ilgi gösteren daha yüksek gelirli vatandaşların sattıkları daireleri alıyorlar, inşaat sektörü yetkilileri konu hakkında yaptıkları kısa açıklamada; "Aksaray yaklaşık 10 yıldan bu yana inşaat alanında önemli bir atılım yaptı. Sektörü tetikleyen en önemli etken bankaların düşük faizlerle verdikleri konut kredileri. Son 10 yıl içerisinde aynı kişiye iki kez...