02 / 05 / 2024

aksaray mimar kemalettin mahallesi

aksaray mimar kemalettin mahallesi

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1947 yılında İstanbul Belediyesi iki parça arsayı açık artırma usulüyle satacakmış. Fatih'te 36 metrekare arsa 17 adet parasına, 515 liraya almak mümkünmüş..

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Dinar Iraqı Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Iraqı Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berat Alakuş ve Bılal R.Faqı Mahmod Faqı Mahmod ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Temin Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temin Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berat Alakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Koca Rağıp Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Veziroğlu ve Ahmet Yazıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Alsaç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus Alsaç tarafından 300 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Soğanağa Camii Sokak'ta kuruldu.

Zain Müteahhitlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zain Müteahhitlik Dış Ticaret Limited Şirketi, Y.Abdulrazzaq Ahmed Al-Shahrlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ebru Önder Hassanein Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde açıldı.

2006 yılında Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş!

2006 yılında Sirkeci'deki tarihi 4. Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş. Mimar Kemalettin Bey tarafından 1911 yılında temeli atılan hanın restorasyon çalışmaları için 30 milyon lira harcanmış.

2006 yılında Gedikpaşa İlköğretim Okulu satışa çıkarıldı!

2006 yılında mülkiyeti İstanbul İl Özel İdaresi'ne ait olan Gedikpaşa İlköğretim Okulu satışa çıkarılmış. Eminönü Mimar Kemalettin Mahallesi'nde bulunan okula 17 milyon 250 bin lira değer biçilmiş.

Fatih su kesintisi 25 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Mimar Kemalettin mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Büyük Kardıçalı Han yenilenmeyi bekliyor!

CUMHURİYET döneminin önemli mimari yapılarından biri olan, Mimar Kemalettin Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarı'nın keşiştiği noktada bulunan Büyük Kardıçalı Han'ın dış cephesindeki sıvalar kopmaya başladı...

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çetinkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da atih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Saver Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saver Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savcı Kaya, Erkam Emen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

aksaray mimar kemalettin mahallesi Haberi

aksaray mimar kemalettin mahallesi

İstanbul Belediyesi İlanları

 Tahmin bedeli İlk teminatı

    Lira Kr.     Lira Kr.

    515  40       38  66 Fatih'te Sinan Ağa Mahallesi'nin Ders-

                                   vekili Sokak'ında 66'ncı belediye ada-

                                   sında 34, 36 metre murabbaı sahalı 

                                   Belediye malı arsanın satışı.

    720  00       54  00 Aksaray'da Mimar Kemal Mahallesi'nin 

                                   Azimkar Sokak'ında...