30 / 04 / 2024

aksaray osb yeni fabrika yatırımları

aksaray osb yeni fabrika yatırımları

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında gerçekleştirilirken, Aksaray’da yatırım yapmak için parsel taleplerinin değerlendirildiği toplantıda 3 yeni yatırımcıya 52 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı...

TOKİ Aksaray projesinde son dakika! 94 konutluk yeni proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu. Eskil ilçesinde yükselecek olan projede 94 konut yer alacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den bu ile 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray'daki yeni projesi için start verdi. Merakla beklenen projede 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis yer alacak.

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi! Tam 143 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi... Tam 143 konutluk yeni proje geliyor... İşte Aksaray TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor... 

TOKİ Aksaray projesi için start verdi! Sadece bir ilçeye 200 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez'de 200 yeni iş yer inşa edecek. Aksaraylıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projesi için tarih belli oldu! 229 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projesiyle 229 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 694 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray'da 694 konutluk yeni proje inşa edecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

TOKİ'den Aksaray'a 694 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 694 yeni konut hayata geçirecek.

aksaray osb yeni fabrika yatırımları Haberi

aksaray osb yeni fabrika yatırımları


Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında gerçekleştirilirken, Aksaray’da yatırım yapmak için parsel taleplerinin değerlendirildiği toplantıda 3 yeni yatırımcıya 52 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı.


Valilik'te düzenlenen toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, üyeler İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve OSB Müdürü İsmet Çağlar katıldı. Vali Şeref Ataklı toplantı sonrası yaptığı açıklamada Aksaray’ın yatırımcıların aradığı bütün özellikleri taşıdığını söyledi. Aksaray’ın ulaşım kolaylığı, yatırım teşvikleri ve yatırımcılara sağlanan kolaylıkları gibi yatırımcıların aradığı önemli avantajlara sahip olduğunu belirten Vali Ataklı, “Aksaray OSB’ye yatırımlar devam ederken yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızın da ilgisi ve OSB’mizi ziyaretleri devam ediyor. Biz artan yatırım taleplerini karşılamak için 798 hektarlık OSB alanının 550 hektar daha...