06 / 05 / 2024

Aksaray Site İşyeri Yapımı

Aksaray Site İşyeri Yapımı

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, siteye ait 46 adet işyeri yapım işini ihaleye çıkardı. İhale, 18 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak

Belediyeden büyük fırsat: Tam 17 arsa ve 7 iş yeri satacak!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray'da yer alan 7 iş yeri ve 17 arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 12 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projesi için start verdi! Sadece bir ilçeye 200 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez'de 200 yeni iş yer inşa edecek. Aksaraylıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Aksaray'da 4 dubleks mağaza satılıyor! İş yeri alacaklar dikkat! 

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 4 adet dubleks mağazayı 6 milyon 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Aksaray kura yeri 2020 nerede, TOKİ Aksaraya Merkez kura saati ne zaman? TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati...

Sitede iş yeri açarken onay alınmalı!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na (KMK) göre, toplu yaşanan site ya da apartman gibi ortak yaşam alanlarını ilgilendiren yerleşimlerde işyeri açabilmek için maliklerin izinleri ve onayı gerekiyor...

Sitede iş yeri açmak için onay şart!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre toplu yaşanan site ya da apartman gibi ortak yaşam alanlarını ilgilendiren yerleşimlerde iş yeri açabilmek için maliklerin izinleri ve onayı gerekiyor.

Sitede iş yeri için onay alınmalı!  

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre toplu yaşanan site ya da apartman gibi ortak yaşam alanlarını ilgilendiren yerleşimlerde iş yeri açabilmek için tüm maliklerden izin alınması gerekiyor.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaatı hızlandı!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Proje kapsamında bin 620 dükkan ve iş yeri inşa edilecek.

TOKİ 4 bin iş yeri için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi 4 bin yeni iş yeri kurmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. TOKİ, 2018’de ilk olarak Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'da, sanayiye yeni üretim alanları oluşturacak.

İş yeri satın alacaklar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki iş yerleri" konulu yazı yazdı. Fırat bu yazısında iş yeri satın alacakları uyardı...

Aksaray Gülağaç'ta 39 adet işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 10 Ekim'de 39 adet işyeri yapımı için ihale düzenlenecek..

Aksaray Gülağaç'ta işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 39 adet işyeri yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ekim'de gerçekleşecek..

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura yeri!

124 adet daireden meydana gelen TOKİ Aksaray Güzelyurt projesi, TOKİ ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura yeri neresi?

Aksaray Site İşyeri Yapımı Haberi

Aksaray Site İşyeri Yapımı

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesine ait 46 adet işyeri yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek.


Yapım işinin keşif bedeli 6 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 


İhale, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154   8. Kat Toplantı Salonu Çankaya-Ankara adresinde 16 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için